marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Iata cinci dintre cele mai asteptate filme ale anului 2011!

Exista cateva filme care tin publicul in suspans pana apar in cinematografe. Cateva trailere, cateva fotografii de pe platourile de filmare si, cu putin noroc, niste spoilere pana cand produsul finit apare pe piata. Iata cinci dintre cele mai asteptate filme ale anului 2011!

Iata cinci dintre cele mai asteptate filme ale anului 2011!

"Water For Elephants"
Regie: Francis Lawrence
Aparitie: aprilie
Cu: Robert Patterson, Reese Witherspoon

Un student la medicina veterinara abandoneaza studiile si porneste intr-o calatorie alaturi de o caravana a circului. Filmul este bazat pe best seller-ul omonim si una dintre atractii este aparitia actorului Christoph Waltz.

The Beaver”
Regie: Jodie Foster
Aparitie: mai
Cu: Mel Gibson, Jodie Foster

Un sot tulburat si un manager al unei companii adopta o marioneta-castor, acesta fiind modul sau de a comunica. Filmul este asteptat atat datorita prestatiei artistice a actorului Mel Gibson, dar si datorita unui scenariu deosebit.

“Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides”
Regie: Rob Marshall

Aparitie: mai
Cu: Johnny Depp, Penelope Cruz

Jack Sparrow si Barbossa pleaca in cautarea fantanii tineretii si descopera ca si Blackbeard impreuna cu fiica sa au pornit in cautarea aceleiasi fantani. Pentru partea patru s-a schimbat regizorul si se pare ca este unul dintre cele mai mari proiecte Disney din vara aceasta. Unul din motivele pentru care nu trebuie ratat este aparitia actritei Penelope Cruz.

“The Tree of Life”
Regie: Terrence Malick

Aparitie: mai
Cu: Brad Pitt, Sean Penn

Povestea este centrata in jurul unei familii cu trei baieti, din perioada anilor ’50. Reuneste nume celebre din industria cinematografica si totul se desfasoara sub bagheta magica a regizorului Malick. Plus de asta, trailerul este spectaculos!

“Super 8”
Regie: J.J. Abrams
Aparitie: iunie
Cu: Elle Fanning, Amanda Michalka

In vara lui 1979 un grup de prieteni sunt martorii unui accident de tren catastrofic, in timp ce filmeaza un film pe pelicula de super 8 mm.  In curand suspecteaza ca n-a fost un accident. Mister, thriller si SF, este unul dintre cele mai asteptate filme, mai ales ca este produs de celebrul Spielberg.

Sursa foto: clattoverata.com
Sursa articol: thefilmstage.com


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies