marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primele imagini cu Russell Crowe, Jennifer Connelly si Emma Watson costumati pentru filmul Noe. Constructia gigant cu care Darren Aronofsky a impresionat America 

Regizorul Darren Aronofsky a construit o structura gigantica pentru a o transforma in faimoasa Arca a lui Noe in noul sau film. Imaginile cu uriasa constructie de pe platourile din Long Island au creat valuri in presa americana. Ieri si-au facut pentru prima data aparitia si actorii Russell Crowe si Emma Watson in costume pe platourile din Brooklyn.

Primele imagini cu Russell Crowe, Jennifer Connelly si Emma Watson costumati pentru filmul Noe. Constructia gigant cu care Darren Aronofsky a impresionat America


Fotografii de la New York Magazine au reusit sa capteze primele imagini cu Arca lui Noe, din filmul in regia lui Darren Aronofsky iar pozele sunt impresionante. Se pare ca regizorul nu vrea sa se bazeze in intregime pe efectele CGI in filmul Noe care va repovesti potopul apocaliptic ce a lovit Pamantul in Vechiul Testament. "Sa vezi aceasta constructie in persoana si sa-ti dai seama ca nu sunt efecte speciale este incredibil. Noe si fii sai nu ar fi putut sub nicio forma de unii singuri sa construiasca o asemenea structura gigantica. Le-ar fi trebuit 500 de ani" au scris cei de la New York Magazine, citati de Vulture.


Ieri, pe platourile de filmare au ajuns costumati Russell Crowe, tuns scurt si cu barba - acesta il va interpreta pe Noe, dar si Jennifer Connelly si Emma Watson. Rolul pentru care a fost aleasa Emma Watson este cel al Ilei, femeia pe care o iubeste fiul cel mare al lui Noe, Sheen, interpretat de Douglas Booth. Iar Jennifer Connell este Naameth, sotia lui Noe.

Arca lui Noe in viziunea lui Darren Aronofsky

 


Povestea filmului este inspirata din legenda biblica, cea a barbatului ales de Dumnezeu pentru constructia unei corabii-gigant, in care sa-si gaseasca loc cate o pereche din fiecare specie de animale din lume, pentru a le salva astfel de potopul nimicitor ce se va dezlantui asupra Terrei si de a fi, apoi, piatra de temelie a unei lumi noi.


Din distributia peliculei mai fac parte Saoirse Ronan, Douglas Booth, Logan Lerman, Emma Watson, Ray Winstone, Anthony Hopkins, Kevin Durand si Mark Margolis.


Lansarea peliculei cu buget de 130 de milioane de $ va avea loc in primavara lui 2014. Russell Crowe a acceptat ce au refuzat Michael Fassbender si Christian Bale - rolul lui Noe. Proiectul lui Aronofsky va fi innobilat si de prezenta lui sir Anthony Hopkins, in rolul lui Mathusalem, bunicul lui Noe si cel mai batran personaj biblic. El moare cu o saptamana inainte de inceperea potopului, la varsta de 969 de ani, Dumnezeu alegand sa intarzie potopul in semn de respect pentru el.


Darren Aronofsky e un regizor care a reusit sa ne capteze atentia printr-o multime de filme care ne provoaca imaginatia precum "Black Swan", "Requiem for a dream" , "The Fountain" sau "PI". asa ca "Noe" promite sa fie ceva special. Aronofsky a scris scenariul impreuna cu Ari Mandel, prezentandu-l pe celebrul personaj biblic ca pe ”un om care iubeste Pamantul si toate vietatile din jur, dar este dezamagit de oameni si de felul in care isi trateaza planeta”. Filmul va prezenta si slabiciunea pentru alcool a lui Noe, dar fara a lua o intorsatura intunecata, dupa cum ne-a obisnuit Aronofsky cu ultimele filme ale sale.


Sursa foto: Splash
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies