marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primele imagini cu eroul negativ din Oldboy: actorul din District 9 si Elysium arata impresionant

Actorul sud-african Sharlto Copley apare in noile imagini din remake-ul Oldboy, care-l va avea in centru pe Josh Brolin.

Primele imagini cu eroul negativ din Oldboy: actorul din District 9 si Elysium arata impresionant

 

 

Copley joaca rolul negativ in filmul regizat de Spike Lee iar prima imagine in infatiseaza fara tricou si cu o cicatrice misterioasa in dreptul inimii. Actorul de 39 de ani este cunoscut pentru colaborarea sa cu Neil Blomkamp, regizorul filmelor de succes District 9 si Elysium. Acesta va juca rolul negativ, al barbatului care ii fura 20 de ani de liberate si il rapeste fara explicatie pe Josh Brolin.

 

O data cu lansarea noilor imagini, in care apare si Samuel L. Jackson, producatorii au lansat si un clip - Letters, in care o vedem si Elizabeth Olsen intr-o scena intensa, alaturi de eroul principal, Josh Brolin.

 

 

 

Sharlto Copley in District 9

 

 

 

 

Oldboy este un thriller intens, care prezinta o poveste neobisnuita: un om de publicitate este rapit fara nici o explicatie si  tinut prizonier timp de 20 ani. Atunci cand este eliberat, tot fara nici o explicatie, singura dorinta a barbatului este sa ii caute si sa se razbune pe cei care i-au furat viata. Asa ca isi improvizeaza o arma dintr-un ciocan si ii ucide pe toti cei care ii ies in cale si i-au facut rau. In cei 20 de ani in care a fost tinut captiv, a pierdut evenimente ca atacul de la 11 septembrie 2001, uraganul Katrina, alegerea lui Barack Obama ca presedinte al SUA.

 


 

 

Din distributie fac parte Josh Brolin, Samuel L. Jackson si Elizabeth Olsen. Filmul se va lansa in SUA pe 25 octombrie.

 


Josh Brolin
joaca intr-unul dintre cele mai complexe roluri de pana acum si trece si printr-o trasnformare spectaculoasa in film. Regizorul american Spike Lee a pastrat foarte multe elemente si a recreat scene memorabile din cel original, asa cum arata primul trailer, care este restrictionat si interzis minorilor din cauza scenelor de violenta.

 


 

Povestea filmului din 2003 este considerata una dintre cele mai originale si captivante, fiind inclus in topul celor mai bune filme, in Top 250 IMDb, unde se afla pe locul 84. Versiunea originala, a lui  Chan-wook Park,  s-a aflat in competitie la Cannes pentru Palme d'Or in urma cu un deceniu si a primit Premiul Juriului.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies