marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer violent pentru Oldboy: Josh Brolin se razbuna pe cei care i-au furat 20 de ani de libertate, cum arata remake-ul unuia dintre cele mai tulburatoare filme realizate vreodata

A fost lansat primul trailer pentru Oldboy, remake-ul filmului sud-coreean cu acelasi nume din 2003. Regizat de Spike Lee si cu Josh Brolin in rol principal, filmul pastreaza tonul violent si atmosfera sumbra din versiunea originala.

Trailer violent pentru Oldboy: Josh Brolin se razbuna pe cei care i-au furat 20 de ani de libertate, cum arata remake-ul unuia dintre cele mai tulburatoare filme realizate vreodata

 

Unul dintre cele mai asteptate filme de catre cinefili in aceasta toamna este cu siguranta remake-ul filmului Oldboy, un film sud-coreean cu totul special si cu o poveste tulburatoare.

 

 

Oldboy este un thriller intens, care prezinta o poveste neobisnuita: un om de publicitate este rapit fara nici o explicatie si  tinut prizonier timp de 20 ani. Atunci cand este eliberat, tot fara nici o explicatie, singura dorinta a barbatului este sa ii caute si sa se razbune pe cei care i-au furat viata. Asa ca isi improvizeaza o arma dintr-un ciocan si ii ucide pe toti cei care ii ies in cale si i-au facut rau. In cei 20 de ani in care a fost tinut captiv, a pierdut evenimente ca atacul de la 11 septembrie 2001, uraganul Katrina, alegerea lui Barack Obama ca presedinte al SUA.

 

Din distributie fac parte Josh Brolin, Samuel L. Jackson si Elizabeth Olsen. Filmul se va lansa in SUA pe 25 octombrie.

 

 

 

Josh Brolin joaca intr-unul dintre cele mai complexe roluri de pana acum si trece si printr-o trasnformare spectaculoasa in film. Regizorul american Spike Lee a pastrat foarte multe elemente si a recreat scene memorabile din cel original, asa cum arata primul trailer, care este restrictionat si interzis minorilor din cauza scenelor de violenta.

 

 

 

 

 

Povestea filmului din 2003 este considerata una dintre cele mai originale si captivante, fiind inclus in topul celor mai bune filme, in Top 250 IMDb, unde se afla pe locul 84. Versiunea originala, a lui  Chan-wook Park,  s-a aflat in competitie la Cannes pentru Palme d'Or in urma cu un deceniu si a primit Premiul Juriului.

 

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies