marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primele imagini de pe platourile filmului The Monuments Men: George Clooney si Matt Damon pun la cale cea mai mare vanatoare de comori din istorie

Au aparut primele imagini cu George Clooney si Matt Damon pe platourile filmului “The Monuments Men”. Filmarile au inceput in Germania.

Primele imagini de pe platourile filmului The Monuments Men: George Clooney si Matt Damon pun la cale cea mai mare vanatoare de comori din istorie

 

Scenariul filmului este scris de Clooney si Grand Heslov, bazat pe cartea lui Robert M. Edsel si Bret Witter, The Monuments Men: Allied Heroes, Nazi Thieves, and the Greatest Treasure Hunt in History. Clooney si Heslov se vor implica, de asemenea, si in regia si productia  filmului.

 

Este prima productie a celor doi dupa ce au castiga impreuna Oscarul in calitate  de producatori ai filmului Argo. Din distributie nume mari precum Bill Murray, Cate Blanchett, Jean Dujardin, Bob Balaban, Hugh Bonneville si John Goodman.

 

Bazat pe o poveste adevarata a celei mai grozave vanatoare de comori din istorie, filmul prezinta lumea in interiorul unui pluton din Cel de-al Doilea Razboi Mondial, care are sarcina de a salva capodopere artistice de la hotii nazisti pentru a le returna proprietarilor de drept. Filmul urmareste povestea unei  echipe de istorici si curatori de la muzee, care isi unesc fortele pentru a redobandi piese europene de arta furate de nazisti. Acestia trec in spatele liniilor inamice si incearca sa le recupereze inainte ca Hitler sa le distruga.Scenariul este scris de  Grant Heslov si George Clooney, acesta din urma ocupandu-se si de regie.

 

 

Realizat de marile studiouri Sony Pictures si 20th Century Fox, productia filmului a inceput pe 1 martie, filmandu-se in continuare in Germania si in Marea Britanie pana la sfarsitul lunii iunie. Coloana sonora va fi semnata de Alexander Desplat, iar echipa din spate va fi aceeasi ca la Argo, pe care George Clooney l-a produs in acest an si care a cucerit box-office-ul american cu povestea sa impresionanta.


Filmul va avea premiera pe 18 decembrie 2013.

 

Sursa foto: Splash



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies