marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primele imagini din Agents Of S.H.I.E.L.D.: Marvel lanseaza serialul inspirat de The Avengers, ce personaje din blockbusterul cu super eroi vor aparea in show

Cei de la Marvel au lansat primul trailer pentru serialul de televiziune Agents Of S.H.I.E.L.D, in care personajul principal va fi agentul Phil Coulson, interpretat de Clark Gregg, care a avut acelasi rol in blockbusterul The Avengers, scrie Variety.

Primele imagini din Agents Of S.H.I.E.L.D.: Marvel lanseaza serialul inspirat de The Avengers, ce personaje din blockbusterul cu super eroi vor aparea in show


Teaserul ofera o prima viziune asupra universului S.H.I.E.L.D. si a misiunilor pe care agentii le vor avea de indeplinit.  Serialul va debuta in toamna acestui an pe micile ecrane din SUA si va fi difuzat de postul american ABC. Agentul Phil Coulson este un personaj cheie din universul Marvel, care aparut pana acum in primul film Iron Man, Thor, Captain America: The First Avenger si The Avengers.

Coulson va conduce S.H.I.E.L.D., organizatie guvernamentala secreta a carei sarcina este sa protejeze societatea de pericole necunoscute. Echipa lui Coulson este formata din  Agent Grant Ward (Brett Dalton), antrenat in lupte speciale si spionaj, Agent Leo Fitz (Iain De Caestecker) un inginer stralucit, Agent Jemma Simmons (Elizabeth Henstridge) un biochimist genial. Lor li se va alatura un nou recut, un hacker extrem de inteligent, Skye (Chloe Bennet).


Filmul este produs de Marvel, iar producator executiv este chiar Joss Whedon, omul din spatele super productiei Razbunatorii, al treilea cel mai profitabil film din istorie - 1.5 miliarde de $ incasari mondiale.

 


 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies