marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primele imagini din filmul cu Adela Popescu, Laura Cosoi și Ada Condeescu au fost incluse în videoclipul unei mari trupe de la noi

Noul videoclip al formației 3rei Sud Est poate fi considerat un teaser al producției „Retreat VAMA VECHE”.

Primele imagini din filmul cu Adela Popescu, Laura Cosoi și Ada Condeescu au fost incluse în videoclipul unei mari trupe de la noi
Dacă vă era dor de Adela Popescu, Laura Cosoi și Ada Condeescu, ei bine aflați că acest trio de femei frumoase și talentate, dar și de bune prietene în viața reală, revin pee crane într-un nou lungmetraj, intitulat „Retreat VAMA VECHE”.
 
Interesant este că primele imagini din filmul regizat de Petre Năstase, cu cele trei frumuseți în rolurile principale, au fost incluse în noul videoclip al formației 3rei Sud Est! Și asta pentru că piesa „În camera ta” face parte din coloana sonoră a filmului „Retreat VAMA VECHE”.
 
Teaser, preview, trailer neoficial, spuneți-i cum vreți, dar videoclipul piesei „În camera ta” aduce o melodie ce va fi un must în chart-urile oficiale din această vară, pregătind terenul premierei filmului, ce se anunță a fi în toamnă.


 
Scrisă de către Laurențiu Duță, Mihai Budeanu și Viorel Șipoș, cu producția semnată de Laurențiu Duță, videoclipul spune concentrate povestea a 3 prietene, interpretate de Ada Condeescu, Adela Popescu și Laura Cosoi, care-și respectă promisiunea din liceu de a organiza petrecerea burlacelor în Vama Veche, moment care declanșează comedia, nebunia, dar și ironia sorții. 
 
„Anul trecut pe vremea asta repetam intens pentru lungmetrajul care ne-a schimbat viața, „Retreat VAMA VECHE”. Filmul va fi lansat în această toamnă, însă primele imagini le puteți vedea în cadrul videoclipului celor de la 3rei Sud Est. Si dacă tot îi menționez, recunosc că aamintirile mă chinuiesc”, a anunțat și Laura Cosoi pe contul său de socializare.


 

Din distribuția lungmetrajului mai fac parte Mihai Mărgineanu, Daniel Nuță, Toto Dumitrescu, Emilia Popescu, Lia Sinchevici, Smaranda Caragea, Răzvan Fodor, Radu Vâlcan, Ștefan Lupu, Marius Stănescu, Ovidiu Niculescu care este și scenaristul filmului, Jorge, Mihai Popescu, Vasile Calofir, Cosmina Păsărin, Adelina Pestrițu, Emi Alupei, alături de guest star-ul Florin Călinescu.
 
FOTO: Instagram

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies