marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primele imagini din super productia Noah: cum arata Russell Crowe, Emma Watson si Anthony Hopkins in filmul biblic regizat de Darren Aronofsky

Super productia Noah se anunta a fi impresionanta. Producatorii filmului au lansat o serie noua de imagini cu protagonistii, inclusiv Russell Crowe, Emma Watson sau Anthony Hopkins.

Primele imagini din super productia Noah: cum arata Russell Crowe, Emma Watson si Anthony Hopkins in filmul biblic regizat de Darren Aronofsky

 

Russell Crowe reuseste inca o data sa isi impresioneze fanii in noile imagini din Noah, o productie intens asteptata de cinefili. Regizat de Darren Aronosfky, pelicula se anunta a fi nu doar o reproducere grandioasa a povestii biblice, dar si un film emotionant, cu o distributie de Oscar. In noile imagini lansate de producatori apar Russell Crowe, Jennifer Connelly, Emma Watson, Ray Winstone, Anthony Hopkins.
 

Citeste si TOUR DE FRANCE 2013. Google sarbatoreste printr-un Doodle editia cu numarul 100 a TOUR DE FRANCE

Povestea filmului este inspirata din legenda biblica, cea a barbatului ales de Dumnezeu pentru constructia unei corabii-gigant, in care sa-si gaseasca loc cate o pereche din fiecare specie de animale din lume, pentru a le salva astfel de potopul nimicitor ce se va dezlantui asupra Terrei si de a fi, apoi, piatra de temelie a unei lumi noi.


Intr-o lume fara speranta si fara ploaie sau recolte dominata de razboinici si barbari, Noe era un barbat bun care nu dorea decat linistea familiei sale. In fiecare noapte el are viziuni despre un potop apocaliptic. Treptat  realizeaza ca acestea reprezinta un mesaj al lui Dumnezeu care a decis sa stearga totul de pe suprafata Pamantului. Insa Noe a primit o sansa de a salva lumea.

 


 



Emma Watson
apare si ea in noile imagini lansate. Rolul pentru care a fost aleasa Emma Watson este cel al Ilei, femeia pe care o iubeste fiul cel mare al lui Noe, Sheen, interpretat de Douglas Booth. Iar Jennifer Connell este Naameth, sotia lui Noe. Ray Winstone joaca si el in film, si desi nu se stie exact ce rol are, presa de straina scrie ca va fi inamicul lui Russell Crowe.


Lansarea peliculei cu buget de 130 de milioane de $ va avea loc pe 28 martie 2014. Russell Crowe a acceptat ce au refuzat Michael Fassbender si Christian Bale - rolul lui Noe. Proiectul lui Aronofsky va fi innobilat si de prezenta lui sir Anthony Hopkins, in rolul lui Mathusalem, bunicul lui Noe si cel mai batran personaj biblic. El moare cu o saptamana inainte de inceperea potopului, la varsta de 969 de ani, Dumnezeu alegand sa intarzie potopul in semn de respect pentru el.

 

Darren Aronofsksy a spus mai demult ca a fost fascinat de personajul biblic Noe inca din copilarie si ca il vede ca pe o figura intunecata si complicata, dar care a sacrificat totul pentru omenire.


Darren Aronofsky e un regizor care a reusit sa ne capteze atentia printr-o multime de filme care ne provoaca imaginatia precum "Black Swan", "Requiem for a dream" , "The Fountain" sau "PI". asa ca "Noe" promite sa fie ceva special. Aronofsky a scris scenariul impreuna cu Ari Mandel, prezentandu-l pe celebrul personaj biblic ca pe ”un om care iubeste Pamantul si toate vietatile din jur, dar este dezamagit de oameni si de felul in care isi trateaza planeta”. Filmul va prezenta si slabiciunea pentru alcool a lui Noe, dar fara a lua o intorsatura intunecata, dupa cum ne-a obisnuit Aronofsky cu ultimele filme ale sale.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies