marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primele reactii ale cinefililor dupa ce au vizionat The Dark Knight Rises: de ce a fost numit exceptional si cel mai bun film din trilogia Batman

Fanii din Romania mai au de asteptat 2 saptamani pana cand vor vedea finalul epic si grandios al trilogiei Batman, creata de Christopher Nolan. Spre bucuria tuturor, primele recenzii de la The Dark Knight Rises sunt foarte bune, filmul fiind considerat exceptional.

Primele reactii ale cinefililor dupa ce au vizionat The Dark Knight Rises: de ce a fost numit exceptional si cel mai bun film din trilogia Batman

 


The Dark Knight Rises, cel mai asteptat film al anului, a carui lansare este considerata un eveniment mondial, a primit deja primele recenzii din partea cinefililor.  Nici de aceasta data Christopher Nolan nu dezamageste, dupa primele pareri, care sunt extraordinare.

 

"The Dark Knight Rises nu este doar cel mai bun film din trilogie, dar este unul dintre cele mai bune filme pe care le-am vazut vreodata. Este incredibil. Am uitat sa mentionez ca Anne Hathaway ESTE Catwoman. Este perfecta in rolul ei si extrem de placuta in tot filmul. " (Zach Pinchus, Twitter)

 

"Voi chia nu aveti idee cat de fascinant este filmul. Abia astept sa il revad inca o data, si inca o data, si inca o data..." (Victor J DePasqual, Twitter)


 

 

"The Dark Knight Rises este rezultatul unor eforturi de a oferi un final epic unei trilogii exceptionale. Filmul nu este doar cel mai bun film inspirat de benzi desenate facut vreodata, dar este si cel mai uluitor film al lui Nolan din seria Batman". (Monarchy)

 

 

"Inainte de a fi lansat, The Dark Knight Rises a devenit preferatul criticilor. Daca acest film nu ajunge sa castige Oscarul pentru cel mai bun film, nici un film inspirat de benzi desenate nu o va face niciodata" a scris pe Twitter criticul de film  Lauren Hiestand.

 

Featurette The Dark Knight Rises


 

 

"Intreaga trilogie este mai buna decat filmele separate. The Dark Knight Rises este cea mai buna parte din intreaga poveste. The Dark Knight a devenit un clasic in sine, dar in trilogie, ultima parte intrece toate asteptarile.  O poveste riscanta spusa perfect, interpretari stralucitoare, o coloana sonora de zile mari si o regie superba". (Tom McAuliffe)
 

 

Ultima pelicula din trilogia Batman a lui Christopher Nolan - The Dark Knight Rises cu acelasi Christian Bale in rolul principal, va aparea pe marile ecrane in iulie 2012. Din distributie mai fac parte: Anne Hathaway, Joseph-Gordon Levitt, Morgan Freeman, Gary Oldman, Michael Caine si Tom Hardy.

 

Pelicula produsa de Warner Bros. are un buget de peste 200 de milioane  de dolari. Christopher Nolan si Jonathan Nolan semneaza scenariul iar muzica ii va apartine lui Hans Zimmer.

 

In Romania, filmul se va lansa pe 27 iulie.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies