marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Secretul celui mai periculos erou negativ al verii: care este arma cu care-l poate distruge Bane pe Batman in The Dark Knight Rises

Cu mai putin de o luna inainte de lansarea oficiala, fanii trilogiei Batman au descoperit unul dintre secretele cu care Bane impresioneaza in The Dark Knight Rises/Cavalerul Negru: Legenda renaste.

Secretul celui mai periculos erou negativ al verii: care este arma cu care-l poate distruge Bane pe Batman in The Dark Knight Rises

Inca de la aparitia  celui  de-al doilea trailer al productiei care reprezinta finalul trilogiei Batman, fanii s-au intrebat ce se ascunde in interiorul armei lui Bane. Raspunsul vine chiar de la Wayne Entreprises, intr-o noua imagine din film iin  care apare misterioasa arma.

Din cauza efectelor pe care le-a avut asupra lui Gothman Rogues, majoritatea oamenilor au crezut ca arma lui Bane este un fel de masinarie care produce cutremure, insa pana la urma misterul a fost dezlegat.

Arma este formata dintr-un reactor de fuziune, creata pe principiile care stau la baza fuziunilor nucleare din soare. Reactoarele de fuziune au starnit tot mai mult interes pentru ca ofera cateva avantaje majore asupra altor surse de energie. Nimeni n-a pus inca in practica aceasta tehnologie. Reactoare de fuziune sunt acum in stadii experimentale, de la mai multe laboratoare din Statele Unite si in întreaga lume.

 

 

 

 

Filmul este extrem de asteptat de fani, care sunt curiosi sa-l vada pe Bane, considerat cel mai periculos si complex erou negativ al verii. Actorul de 34 de ani  a oferit  cateva detalii despre personajul sau si pe care toata lumea il va compara inevitabil cu Jokerul lui Heath Ledger din The Dark Knight.


"Bane are o mentalitate de terorist si este foarte brutal. Este un tip solid, urias si clinic cand vine vorba de rezultatul violentelor sale. Este o masina distrugatoare. Stilul sau este unul greoi si foarte dur: le face pe toate, de la maini distruse la capete zdrobite, coaste rupte si glezne ciopartite" a declarat actorul.

 

Inainte sa rupa recorduri financiare, mult asteptatul blockbuster The  Dark Knight Rises a mai trecut de o bariera: a devenit filmul cu cele mai multe scene filmate IMAX din istorie la Hollywood. Pelicula regizata de Christopher Nolan si care incheie trilogia lui Batman are peste 60 de minute de imagini filmate IMAX, mai mult decat orice alta pelicula realizata pana acum.

Distributia este formata din Christian Bale (Bruce Wayne/Batman), Tom Hardy (Bane), Anne Hathaway (Selina Kyle), Gary Oldman (Jim Gordon), Morgan Freeman (Lucius Fox), Michael Caine (Alfred), Joseph Gordon-Levitt (Alberto Falcone)

Specialistii prezic incasari de peste 1 miliard de dolari la nivel mondial  pentru The Dark Knight Rises/Cavalerul Negru: Legenda renaste film care va fi lansat pe 27 iulie in Romania. In 2008, The Dark Knight a strans 1. 001 miliarde de dolari.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies