marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primele reactii pentru Iron Man 3: va fi mai bun decat The Avengers. Ce spun americanii despre noul film cu Robert Downey Jr.

Desi studiourile au interzis recenziile pana la premiera oficiala, spectatorii de la o vizionare de presa a filmului Iron Man 3 au fost lasati sa posteze impresiile lor pe Twitter. Majoritatea dintre ele sunt extrem de pozitive, fanii filmului fiind in extaz.

Primele reactii pentru Iron Man 3: va fi mai bun decat The Avengers. Ce spun americanii despre noul film cu Robert Downey Jr.

Cu foarte putine critici negative, reactiile de pe Twitter dupa vizionarea filmului Iron Man 3 de catre presa indica faptul ca filmul a dat lovitura. Desi recenziile integrale sunt interzise, impresiile de pe reteaua sociala Twitter au scos in evidenta numai laude pentru thriller-ul de actiune. Odata cu aceste postari, fanii au aflat ca studiourile Marvel nu pregatesc un al patrulea film Iron Man. 

 

Cei de la Telegraph au fost rapizi si au postat recenzia pentru Iron Man 3, oferindu-i 4 stele din 5. Britanicii au fost impresionati de Mandarin, eroul negativ interpretat de Ben Kingsley, pe care il numesc cel mai bun de la Joker incoace. "100 de ani de cinematografie ne-au adus aici, la aventurile lui Tony Stark. Interpretarea lui Ben Kingsley in rolul Mandarin este cea mai buna a unui rol negativ de la Joker incoace".

 

Reactiile de pe Twiiter ale cinefililor dupa ce au vazut Iron Man 3

*Matt Risley: Mi-a placut foarte mult. Surprinzator, plin de actiune si de energie. Foarte tare.

*Alex Mullane: Iron Man 3 este GENIAL. Sterge total amintirea plictisitorului predecesor.

*Charlie The Unicorn: Iron Man 3 este de 10000000000 mai bun decat v-ati putea imagina. Filmul asta il face pe The Avengers (preferatul meu) sa arate ca o gluma.

*Jamie Graham: Iron Man 3 este foarte bun, placut si imprevizibil. E destept, amuzant, plin de substanta si actiune. Un raufacator MINUNAT.

*Screen One: Iron Man 3. Cel mai bun din serie. Fantastic de la inceput pana la sfarsit. Plus ca Sir Ben Kingsley a dat lovitura.

 

*Henry Fitzherbert: O evolutie a personajului minunata, mult umor si sarm. Nu sunt insa sigur de ce voia raufacatorul sa obtina.

*Simon Thompson: Iron Man 3 este distractiv. Parti echilibrate de umor, suflet, actiune si minte. Un film bun care merita total.

*Sam Ashurst: Sunt inca putin socat de cat de bun e Iron Man 3.

*Josh Wilding: IRON MAN 3 este extraordinar. Foarte posibil sa fie cel mai bun film Marvel. Exista o intorsatura care i-ar putea supara pe unii, dar mie mi-a placut foarte mult!

*Adam Lowes: Inca un triumf din partea Iron Man 3 - Gwyneth Paltrow este chiar vivace. O interpretare buna.

*Reed Tucker: Nu voi spune ce e, dar genericul Iron Man 3 nu prezinta urmatorul film Marvel.

 

Iron Man 3 se va lansa in Romania pe 26 aprilie. Iron Man 3aduce un nou capitol in aventurile lui Tony Stark. Cand Tony Stark (Robert Downey Jr.) isi gaseste lumea distrusa de unul dintre dusmanii sai, acesta porneste intr-o aventura pentru a se razbuna.Aceasta calatorie ii va testa curajul la fiecare pas. Incoltit din toate directiile, Stark este obligat sa supravietuiasca de unul singur si sa se bazeze pe inventivitatea si instinctele sale pentru a-i proteja pe cei dragi. In drumul sau, Stark descopera raspunsul la intrebarea care il bantuie in secret de multa vreme: omul face costumul sau costumul il face pe om.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies