Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primul film mare de la Hollywood filmat cu camere RED Epic: vezi imagini uimitoare din The Amazing Spider-Man

La 4 ani de la ultimul Spiderman, noul film care completeaza seria, The Amazing Spider-Man se anunta mai indraznet si cu mai mult accent pe personajele implicate in poveste. Este de altfel prima super productie filmata in totalitate cu camere Red Epic - tehnologie ce va fi folosita de James Cameron pentru filmarile de la Avatar 2.

Primul film mare de la Hollywood filmat cu camere RED Epic: vezi imagini uimitoare din The Amazing Spider-Man

articole relationate

The Amazing Spider-Man

The Amazing Spider-Man

Spiderman este vedeta in ultimul numar al revistei Entertainment Weekly. Filmul cu Andrew Garfield in rolul celebrului super erou ( l-a inlocuit pe Tobey Maguire) si Emma Stone (Gwen Stacy) a lansat o serie de noi imagini.

Productia este un prequel al seriei si se va centra pe perioada de adolescenta a lui Peter Parker care isi descopera puterile si incearca sa le controleze.

Filmul trebuia sa fie lansat in acest an, insa regizorul initial Sam Raimi s-a retras din proiect. Filmarile au inceput in decembrie 2010 in Los Angeles si sunt in prezent sub comanda regizorului Marc Webb.

Pelicula este primul film cu buget mare de la Hollywood filmat cu camere RED Epic care inregistreaza cu 225 MB/s (va fi 3D) si va ajunge in cinematografe pe 3 iulie 2012.  Produse de compania RED DIGITAL CINEMA, camerele Epic sunt deosebit de performante, asamblate manual si care ofera rezolutii de filmare ce depasesc cu mult sfera High Definition. Camerele evaluate la 58.000 de dolari ( unii producatori le considera prea scumpe) vor putea filma direct pe suport digital la o rezolutie de 5,120 × 2,700 pixeli si 120 de cadre pe secunda, pentru fiecare scena fiind folosite doua camere, a caror imagine combinata va permite vizualizarea filmului in 3D.

Camera Red epic para sa fie ultima moda a regizorilor de la Hollywood. Creatorul trilogiei Stapanul inelelor, Peter Jackson va filma cu 30 de astfel de camere ( au costat in jur de 1.800.000 de dolari) super productia The Hobbit. “Noile bijuterii” vor fi folosite si la filmarile altor super productii ca Jack the Giant Killer al lui Bryan Singer, Prometheus al lui Ridley Scott, Contagion al lui Steven Soderbergh si Avatar 2 al lui James Cameron. Acesta a cerut aproape 50 de astfel de camere pentru sequelul de la Avatar.


The Amazing Spider-Man are imagini incredibile si scene uluitoare gratie acestor tip de camere
  - a explicat directorul de imagine Jon Schwartzman.
 

"Peter Parker este un alter ego al meu" a declarat Andrew Garfield pentru EW. Pe actorul de 27 de ani l-ati vazut ultima data in filmul The Social Network.
 

"Intotdeauna m-am simtit mai puternic interior decat o aratam la exterior si asta m-a bagat  in foarte multe probleme. Am simtit inca din adolescenta ca am ceva in comun cu Peter Parke" a mai povestit actorul depre care presa a scris ca are o relatie cu frumoasa de 22 de ani, Emma Stone.


Sursa foto: Entertainment Weekly.

 Modifică setările cookies