marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

50 Shades of Grey: adevaratul motiv pentru care Charlie Hunnam a renuntat la rolul principal, ce probleme intampina filmul asteptat de milioane de femei din lumea intreaga

Fifty Shades of Grey este unul dintre cele mai asteptate filme din anii urmatori, tinand cont ce baza de fani are seria de romane erotice scrise de E.L. James. Saptamana trecuta Charlie Hunnam a renuntat la rolul principal dupa ce a vazut isteria provocata de fani. Dar cei de la Hollywood Reporter au dezvaluit adevaratele motive si problemele pe care le intampina productia.

50 Shades of Grey: adevaratul motiv pentru care Charlie Hunnam a renuntat la rolul principal, ce probleme intampina filmul asteptat de milioane de femei din lumea intreaga

Universal Pictures si Focus Features se lupta sa gaseasca un inlocuitor pentru Charlie Hunnam in rolul miliardarului atragator Christian Grey, devenit unul dintre cele mai populare personaje in randul femeilor, dupa ce s-a lansat seria de carti erotice 50 Shades of Grey.

Se pare ca adevaratul motiv pentru care Hunnam ar fi parasit productia are legatura cu scenariul si nu cu atentia obsesiva din partea fanilor. Hollywood Reporter scrie ca actorul s-ar fi certat cu scenaristii si ar fi cerut sa fie revizuit, conform unor indicatii date de el. De aici a pornit conflictul si pana la urma, starul a abandonat filmul. Universla a adus un nou scenarist sa revizuiasca povestea, Patrick Marber ("Closer," "Notes on a Scandal"). Actorul urma sa primeasca 125.000 de dolari pentru rolul lui Christian Grey.


Cei de la Hollywood Reporter scriu ca in acest moment producatorii, impreuna cu regizoarea Sam Taylor-Johnson si autoarea EL James au o lista scurta cu 4 actori favoriti pentru a-l inlocui pe Hunnam, insa totul este tinut sub secret. Insa surse apropiate sustin ca numele vehiculate pentru rolul Christian Grey sunt Jamie Dornan din The Fall, Alexander Skarsgard din True Blood sau Christian Cooke.

Jamie Dornan, in varsta de 31 de ani, a fost la un pas sa primeasca rolul initial, dar a pierdut pentru ca Hunnam era un nume mai cunoscut. Acum, a devenit iarasi favorit, insa nu se stie sigur daca va accepta. Dornan este cunoscut din serialul Once Upon A Time, unde l-a jucat pe Seriful Graham.


Dakota Johnson pare sigura de alegerea ei si conform surselor, nu are de gand sa renunte la rolul studentei virgine devenita experta in sex dupa o relatie tumultoasa cu magantul Christian Grey.


Mai sunt doar 3 saptamani pana cand ar trebui sa inceapa filmarile, iar fanii asteapta cu sufletul la gura sa vada cine va fi carismaticul domn Grey.  Pana acum, romanele lui E.L. James s-au vandut in peste 70 de milioane de copii in lumea intreaga, devenind un adevarat fenomen in special, in randul femeilor.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies