marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primul poster pentru fimul Assassin's Creed: cand se va lansa oficial in cinematografe productia cu Michael Fassbender

Assassin's Creed este unul dintre cele mai asteptate filme de catre comunitatea gamerilor din lumea intreaga. Acum, acestia se pot bucura si de primul poster lansat de producatori.

Primul poster pentru fimul Assassin s Creed: cand se va lansa oficial in cinematografe productia cu Michael Fassbender

Odata cu lansarea primului poster pentru Assassin's Creed, fanii au aflat si data oficiala la care se va lansa filmul: 21 decembrie 2016. In rolul principal va juca Michael Fassbender, iar presa de specialitate scrie ca in rolul feminin ar putea juca Marion Cotillard sau Alicia Vikander.

Filmul esre regizat de Justin Kurzel, cu care Fassbender a colaborat la "Macbeth", recent lansat la Cannes, si in care joaca si Marion Cotillard. Pres scrie ca trio-ul ar putea colabora din nou la Assassin's Creed, dar s-a vehiculat si numele iubitei lui Fassbender, Alicia Vikander, care a impresionat in "Ex Machina".

 

 

Presa straina este de parere ca aceasta ar putea fi prima adaptarea reusita dupa un joc video din toate timpurile. Productia va incepe spre finalul anului, urmand sa intre in cinematografe abia la sfarsitul lui 2016.

La fel ca in jocurile video, filmul va urmari povestea unui barman, Desmond Miles, care este rapit de o corporatie uriasa si transformat intr-o masinarie, numita "The Animus". El va avea puterea speciala de a retrai amintirile stramosilor lui - multi dintre ei Asasini- pentru a intra in posesia unor artefacte periculoase.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies