marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primul sezon al seriei True Detective a ajuns la final. Ce s-a intamplat cu telespectatorii care au vrut sa urmareasca ultimul episod al serialului

True Detective, unul dintre cele mai de succes seriale din ultima perioada, a creat o situatie la care foarte putini s-ar fi asteptat.

Primul sezon al seriei True Detective a ajuns la final. Ce s-a intamplat cu telespectatorii care au vrut sa urmareasca ultimul episod al serialului


Ultimul episod al sezonului de debut nu a putut fi vizionat de o parte din fanii din intreaga lume din cauza numarului foarte mare de solicitari care au fost primite pe platforma online a postului HBO.


"Datorita cererii mult prea mari pentru #TrueDetective, a aparut o problema care a afectat o parte din utilizatori. Va rugam sa incercati din nou in scurt timp", a fost mesajul postat pe contul de Twitter de cei de la HBO.



Potrivit hollywoodreporter.com, numerosi utilizatori care s-au autentificat pentru a vedea ultimul episod din primul sezon al serialului True Detective, nu au putut face acest lucru, aparandu-le mesajul "eroare fatala".


Primul sezon al seriei True Detective s-a incheiat duminica seara dupa difuzarea celor opt episoade, urmand ca anuntul oficial despre aparitia unui nou sezon sa fie facut in urmatoarea perioada.


Chiar daca contractul se va reinoi si va aparea si povestea din True Detective va aparea in continuare, Matthew McConaughey a anuntat deja ca nu va mai face parte din distributie, urmand sa-i fie gasit un inlocuitor care sa joace alaturi de Woody Harrelson.



True Detective s-a dovedit a fi un serial de succes, atat criticii, cat si telespectatorii fiind fascinati de povestea in care Woody Harrelson si Matthew McCouneghey au interpretat rolurile a doi detectivi care urmaresc un criminal in serie.


In plus, audientele obtinute au fost unele impresionante, premiera seriei fiind urmarita de 2,3 milioane de telespectatori, fiind cea mai mare cifra obtinuta de HBO din 2010 pana in prezent.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies