marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Palaria purtata de Matthew McConaughey in Dallas Buyers Club a fost scoasa la licitatie, ce mesaj special a scris actorul

Palaria de cowboy pe care Matthew McConaughey a purtat-o in filmul Dallas Buyers Club, ce i-a adus un premiu Oscar pentru cel mai bun actor in rol principal, va fi vanduta in cadrul unei licitatii online, organizata de site-ul NateDSanders.com, din Los Angeles.

Palaria purtata de Matthew McConaughey in Dallas Buyers Club a fost scoasa la licitatie, ce mesaj special a scris actorul

Actorul a purtat palaria alba, marca Resistol, pentru rolul lui Ron Woodroof, un texan seropozitiv care a experimentat, pentru a se mentine in viata, mai toate tratamentele existente la jumatatea anilor '80. Filmul, inspirat dintr-o poveste reala, a fost regizat de Jean-Marc Vallée, conform femalefirst.com.


Palaria are sub boruri autograful lui Matthew McConaughey, care a scris si mesajul: "Traieste-ti pur si simplu viata/ Just Keep Living"'. Pretul de pornire al licitatiei online, care se va incheia pe 27 martie, este de 3.000 de dolari.

 

Palaria alba, fabricata in Texas, va fi inmanata cumparatorului cu un certificat de autenticitate eliberat de studiourile Universal Pictures.

 

Recent, celebra palarie de fetru cafeniu, purtata de rapperul Pharrell Williams la gala premiilor Grammy, din 26 ianuarie, a fost vanduta la licitatie, in scopuri caritabile, cu suma de 44.100 de dolari.

 

Palaria lui Pharrell Williams a fost achizitionata de patronii lantului de magazine Arby's, iar banii vor fi donati fundatiei caritabile One Hand to Another.

 

 

Matthew McConaughey a devenit cunoscut in 1993, dupa rolul din comedia "Marea ameteala/ Dazed and Confused", construindu-si ulterior o cariera stralucitoare la Hollywood, cu filmele "Eu cu cine ma marit?/ The Wedding Planner", "Cum sa scapi de un tip in 10 zile/ How To Lose A Guy In 10 Days", "Sahara" si "Aurul nebunilor/ Fool's Gold". Actorul american a putut fi vazut in 2009 pe marile ecrane in comedia romantica "Fantomele fostelor iubite/ Ghost of Girlfriends Past" si a jucat rolul principal in drama "The Lincoln Lawyer", care a avut premiera in 2011. In ultimii ani, actorul american s-a remarcat in filmele "The Paperboy" si "Magic Mike", iar in prezent poate fi vazut pe marile ecrane in alte doua pelicule apreciate de public si de criticii de specialitate - "Dallas Buyers Club" si "Lupul de pe Wall Street".

 


Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies