marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primul teaser pentru Cloud Atlas, filmul asteptat de o lume intreaga. Cum arata eroii principali ai productiei cu o actiune atat de complicata incat nu poate fi povestita

Cu mai putin de o luna inainte de premiera oficiala, producatorii de la Warner Bros au dar publicitarii primul teaser al filmului Cloud Atlas, film care se anunta a fi revelatia sfarsitului de an.

Primul teaser pentru Cloud Atlas, filmul asteptat de o lume intreaga. Cum arata eroii principali ai productiei cu o actiune atat de complicata incat nu poate fi povestita

 

Clipul in care Tom Hanks este cel care povesteste faptele si cel prin ochii caruia se succed evenimentele surprinde cateva momente din perioade de timp diverite si introduce personajele principale din film, personaje interpretate de Halle Berry, Ben Whishaw, Jim Sturgess, Jim Broadbent si Doona Bae.

 

Cloud Atlas este centrat pe sase istorii interconectate, plasate in diferite perioade si tari, din secolul 19 pana intr-un viitor indepartat, post-apocaliptic. Scenariul complex si incitant urmareste o varietate de personaje care se invart in sase universuri diferite, la intervale de timp diferite, fiecare actor interpretand mai multe roluri in aceste povesti, ceea ce constituie o provocare pentru protagonisti.

 

 

Fiecare actor interpreteaza mai multe personaje in film iar infatisarile lor se schimba constant evocand diferite perioade, rase si chiar sexe. Actorii au apelat la proteze, costume si machiaje elaborate pentru a sari de la un personaj la altul. Halle Berry a povestit ca intr-o zi a interpretat o femeie evreica din 1930, fiind regizata de Tom Tykwer, in timp ce a doua zi juca rolul unei femei membre a unui trib s iera regizata de Lana Wachowski.

 

 

Filmul care va dura peste 3 ore a fost realizat cu doua unitati de filmare, una condusa de Tom Tykwer, iar cealalta de fratii Wachowski. Ideea realizarii acestui film a plecat de la Natalie Portman care i-a oferit lui Lana Wachowski in 2005, pe platourile de la "V for Vendetta" o copie a cartii Cloud Atlas a lui David Mitchell. Aceasta a fost extrem de impresionata de poveste, iar un an mai tarziu cei doi frati Wachowski realizau primul scenariu.

 

Pelicula cu Tom Hanks, Halle Berry, Hugh Grant, Hugo Weaving, Jim Sturgess, Susan Sarandon se lanseaza in SUA pe 26 octombrie 2012 si va ajunge si in Romania pe 23 noiembrie 2012.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies