Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primul trailer al filmului Concussion, cu Will Smith in rolul principal. Actorul interpteaza rolul unui medic celebru

Studiourile Sony Pictures au dezvaluit primul trailer al peliculei “Concussion”, o drama despre efectele in timp ale loviturilor suferite la cap in timpul meciurilor de jucatorii de fotbal american, cu Will Smith in rolul principal.

Primul trailer al filmului Concussion, cu Will Smith in rolul principal. Actorul interpteaza rolul unui medic celebru

Filmul regizat de Peter Landesman si este o adaptare dupa articolul “Game Brain” al jurnalistei Jeanne Marie Laskas, publicat in revista GQ, scrie The Hollywood Reporter.

Will Smith interpteaza rolul dr. Bennet Omalu, care studiaza creierele unor fosti jucatori de fotbal american si descopera ca acestia sufera de disfunctii neurodegenerative cauzate de loviturile repetate suferite in timpul meciurilor de fotbal.

“Concussion”, care-i mai are in distributie printre altii pe Luke Wilson, Alec Baldwin, Albert Brooks sau Richard T. Jones, are premiera in cinematografele din SUA in ziua de Craciun.


Cele mai citite

(P) Răsfoiește o carte sau vizionează filmul preferat, în atmosfera unică a șemineului de apartament!
Să deții propriul tău șemineu chiar dacă locuiești într-un apartament la bloc, nu mai este de mult un vis imposibil. Oferă locuinței tale o notă decorativă exclusivistă și bucură-te de o carte bună sau de un film romantic, împreună cu persoana iubită, la adăpostul unui obiect decorativ special și extrem de accesibil!
Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies