marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primul trailer oficial pentru filmul in care Glenn Close se transforma in barbat: Albert Nobbs

A aparut primul trailer oficial pentru rolul cu care Glenn Close castigatoare a doua premii Emmy , trei premii Tony si de cinci ori nominalizata la premiile Oscar a facut valuri in acest an la festivalurile de film

Primul trailer oficial pentru filmul in care Glenn Close se transforma in barbat: Albert Nobbs

Click aici pentr galerie foto cu evolutia lui Glenn Close!


Glenn Close s-a "transformat" in barbat pentru rolul din filmul Albert Nobbs, povestea unui irlandez din secolul al XIX-lea.

Filmul spune povestea unei femei care isi schimba identitatea si chiar sexul pentru a supravietui intr-o lume dominata de barbati si strange bani pentru a-si deschide un magazin. Intalnirea cu o alta femeie care pretinde ca este barbat si prietenia cu un coleg de serviciu mai tanar vor duce la complicatii si drame pentru care protagonista nu este pregatita.

Actrita a mai jucat acest rol in teatru in anii '80 si a muncit in tot acest timp sa il transforme in film.  In varsta de 64 de ani, Glenn Close a marturisit ca a lucrat cu un make-up artisit pentru a se apropia cat mai mult de trasaturile masculine ale personajului.

Faptul ca au trecut peste 20 de ani de la prima data cand l-a interpretat pe Albert Nobbs pe o scena de teatru a ajutat-o sa aiba o transformare mai credibila dezvaluie actrita. "Iubesc acest personaj pentru ca desi este ignorant, incearca sa-si faca o existenta". Din distributia filmului mai fac parte Mia Wasikowska, Jonathan Rhys Meyers si Aaron Johnson. Filmul nu are inca stabilita o data de lansare.


Glenn Close si-a inceput cariera cinematografica jucand in filmul "Lumea lui Garp", o adaptare dupa romanul lui John Irving, lansata in 1981, dupa care a realizat roluri memorabile in filme precum "Atractie Fatala" (1987), alaturi de Michael Douglas, "Legaturi periculoase" (1988) si "Misterul familiei Von Bulow" (1990).

Dupa succesul repurtat cu "101 Dalmatieni", in care a interpretat rolul Cruellei De Vil, Glenn Close a aparut cu precadere in diferite seriale de televiziune politiste sau cu tematica judiciara: "The Shield - Lege si faradelege" si "Damages", care i-a adus un premiu Emmy in vara lui 2008.
 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies