marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primul trailer oficial pentru Resident Evil: Retribution. Milla Jovovich revine in franciza de 700 de milioane de $. Vezi cum arata Planeta in pragul colapsului

Franciza care a facut 700 de milioane de dolari de la debut, in urma cu 10 ani, se intoarce in aceasta toamna cu o Milla Jovovich mai dura si periculoasa ca niciodata. Primul tesear trailer oficial pentru Resident Evil: Retribution a fost lansat iar imaginile si soundtrackul i-au cucerit pe fani.

Primul trailer oficial pentru Resident Evil: Retribution. Milla Jovovich revine in franciza de 700 de milioane de $. Vezi cum arata Planeta in pragul colapsului

Cel de-al cincilea film din seria care a debutat in 2002  iti va arata cum a ajuns Pamantul in universul post apocaliptic in care oamenii au fost transformati in zombi. Povestea continua in acelasi stil: Alice (Milla Jovovich) nu renunta sa vaneze organizatia care a lansat virusul letal ce a adus Planeta in pragul colapsului.

A murit, dar produce sute de milioane de dolari! Afla care este personajul care face ravagii in box office chiar si acum

 

Scris si regizat de Paul W.S. Anderson, filmul se va lansa pe 14 septembrie 2012. Pelicula are un buget de 90 de milioane de dolari, cel mai mare din intreaga serie si ii are in distributie pe Milla Jovovich, Sienna Guillory si Michelle Rodriguez. Anul trecut s-a zvonit ca in film trebuia sa apara si Jensen Ackles, actorul din serialul extrem de indragit in SUA - Supernatural, insa acesta a abandonat proiectul.


Virusul mortal lansat de Umbrella Corporation continua sa devasteze planeta, transformand intreaga populatie in zombi. Singura si ultima speranta a omenirii, Alice (Milla Jovovich) continua sa-i vaneze pe cei responsabili de dezastru si in urma unei calatorii care o duce prin Tokyo, New York, Washington si Moscova face o descoperire care ii schimba parerea despre tot ceea ce credea pana atunci. Ajutata de prieteni si noi aliati, Alice lupta sa supravietuiasca indelung pentru a salva o lume ostila care se afla in pragul distrugerii.




Filmele din seria Resident Evil:

Resident Evi: After Life 3D  (2010)
Cu: Milla Jovovich, Ali Larter, Wentworth Miller
Buget: 60 de milioane de dolari
Incasari globale: 236 de milioane de dolari

Resident Evil: Extinction ( 2007)
Cu: Milla Jovovich, Ali Larter , Oded Fehr
Buget: 40 de milioane de dolari
Incasari globale : 147 de milioane de dolari

Resident Evil: Apocalypse ( 2004)
Cu: Milla Jovovich, Sienna Guillory, Eric Mabius
Buget: 45 de milioane de dolari
Incasari globale: 129 de milioane de dolari

Resident Evil (2002)
Cu: Milla Jovovich, Michelle Rodriguez, Colin Salmon
Buget: 33 de milioane de dolari
Incasari globale: 102 milioane de dolari


Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies