marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Mai multa actiune si efecte speciale mai tari: imagini noi din Wrath of the Titans. Sam Worthington se intoarce in rolul lui Perseu

Sam Worthington se intoarce pe 30 martie 2012 in cinematografele din Romania cu continuare de la The Clash of the Titans din 2010 - Wrath of the Titans. Doua clipuri noi de promovare au aparut pe internet iar fanii spera ca noul film sa nu dezamageasca ca cel din urma cu 2 ani. 

Mai multa actiune si efecte speciale mai tari: imagini noi din Wrath of the Titans. Sam Worthington se intoarce in rolul lui Perseu

The Clash of the Titans  a facut in 2010 peste 490 de milioane de dolari la nivel mondial, insa spectatorii nu prea au fost convinsi. Partea a doua, Wrath of the Titans continua aventura lui Perseu catre taramul mitic al zeilor, unde incearca sa-l salveze pe Zeus (Liam Neeson) din mainile rudelor sale tradatoare, Ares (Edgar Ramirez) si Hades (Ralph Fiennes).

Din distributie mai fac parte Liam Neeson, Danny Huston, Bill Nighy, Toby Kebbell si Rosamund Pike. Pelicula este regizata de Jonathan Liebesman, cel care a facut anul trecut  "Battle Los Angeles".


 

"Am incercat sa facem ceva mai mare, mai indraznet si mai bun" a declarat eroul din Avatar, pentru revista  Total Film in timp ce regizorul Jonathan Liebesman a marturisit ca 3D-ul va arata mult mai bine decat in prima parte. Atunci pelicula a fost reconvertita 3D (nu turnata) pe ultima suta de metri inainte de lansare iar efectele au lasat de dorit.

Pasionat de mitologie, actorul Sam Worthington a declarat ca a fost uimit atunci cand a citit scriptul si a dat peste ciclopi cu trei capete si tot felul de creaturi bizare. "Scenaristii au imprumutat elemente din foarte multe legende grecesti, din care Perseu, personajul principal din film, nu a facut parte. Insa asta a ajutat sa se creeze o poveste interesanta"

In Wrath of the Titans Ares si Hades i-au pus gand rau lui Zeus, asa ca Perseu trebuie sa faca tot ce e posibil sa-si salveze tatal.



Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies