marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primul trailer pentru "Doctor Strange": Benedict Cumberbatch  si Tilda Swinton prezinta latura magica a universului Marvel

S-a lansat primul trailer pentru filmul "Doctor Strange", care va introduce un nou supererou Marvel in cinematografie. Benedict Cumberbatch, Tilda Swinton si Chiwetel Ejiofor sunt protagonistii unui film senzational.

Primul trailer pentru Doctor Strange : Benedict Cumberbatch si Tilda Swinton prezinta latura magica a universului Marvel

Universul cinematografic Marvel a devenit si mai magic, odata cu lansarea trailerului pentru mult asteptatul film "Doctor Strange".


"Povestea lui Stephen Strange avea nevoie de un actor capabil sa ofere in egala masura profunzime si sinceritate. In 2016, Benedict le va arata fanilor si publicului ce il face pe Doctor Strange un personaj unic" a spus presedintele Marvel, Kevin Feige, atunci cand a anuntat numele lui Benedict Cumberbatch.


Filmul "Dr. Strange" urmareste povestea neurochirurgului Stephen Strange, care, dupa un accident auto ingrozitor, descopera o lume ascunsa si magica si dimensiuni alternative, infomeaza Marvel. "Sunt tot felul de nebunii in Doctor Strange. Zbor, cad, dau cu pumnii, primesc pumni. Este greu si solicitant. Sunt insa uimit ca fac acest film, mi se pare incredibil.  Tot asteptam sa vina cineva sa imi spune ca e prea ciudat, dar nu s-a intamplat" a povesit actorul.


Doctor Strange se va lansa in cinematografe incepand cu 4 noiembrie 2016. Din distributie fac parte Benedict Cumberbatch, Tilda Swinton, Chiwetel Ejiofor, Mads Mikkelsen.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies