marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer spectaculos pentru Insurgent: Shailene Woodley trebuie sa faca orice pentru a supravietui in al doilea film din seria Divergent

Cei de la Summit Entertaiment au lansat primul trailer oficial pentru Insurgent, al doilea film din seria Divergent, ecranizarea celebrelor romane pentru tineri. Shailene Woodley si Theo James isi reiau rolul in a doua parte.

Trailer spectaculos pentru Insurgent: Shailene Woodley trebuie sa faca orice pentru a supravietui in al doilea film din seria Divergent

Al doilea film cu eroina Tris din seria de carti Divergent se anunta a fi si mai spectaculos decat primul si mult mai sangeros. In "Insurgent", incepe razboiul intre factiuni si soarta lor depinde de Tris, care trebuie sa isi accepte statutul de Divergent, indiferent de cat de mult pierde sau castiga. Ea devine haituita de Jeanine (Kate Winslet), liderul factiunii Erudite, foarte inteligenta si periculoasa. Aceasta vrea sa opreasca tinerii rebeli care ar pune in pericol interesele lui Jeanine. 

 

Intre timp, Tris cauta adapost la cei din factiunea Amity, impreuna cu Four (The James), Peter (Teller) si Marcus (Ray Stevenson), si incearca sa descopere secretele pe care parintii ei au incercat sa le ascunda atata timp.

 

 

 

"Insurgent" este regizat de Robert Schwentke, ii are in distributie pe Shailene Woodley, Theo James, Kate Winslet, Naomi Watts si urmeaza sa fie lansat in cinema pe 20 martie 2015.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies