marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primul trailer pentru Knight of Cups: Christian Bale porneste intr-o calatorie a placerilor in noul film al regizorului Terrence Malick

Minunea s-a intamplat! Dupa 2 ani de asteptari, iata ca avem si primele imagini din "Knight of Cups", noul film al regizorului Terrence Malick. Cu Christian Bale, Natalie Portman, Cate Blanchett, filmul va avea premiera mondiala la Festivalul de la Berlin din 2015, ce va avea loc in luna februarie.

Primul trailer pentru Knight of Cups: Christian Bale porneste intr-o calatorie a placerilor in noul film al regizorului Terrence Malick

 

Dupa o foarte lunga asteptare, in care fanii isi pierdusera speranta, iata ca Terrence Malick surprinde din nou. S-a lansat primul trailer pentru filmul "Knight of Cups", cu Christian Bale in rol principal. Cinefilii avizati stiu ca Malick este cunoscut pentru stilul sau artistic cu totul special, iar "Knight of Cups" pastreaza aceeasi atmosfera hipnotizanta.

 

 

Trailerul este impresionant si ne poarta printr-o visare electrica, asa cum personajul lui Christian Bale pare sa isi caute sensul existentei. Bale trece dintr-o petrecere in alta, de la o femeie frumoasa la alta, insa pare dezorientat si pierdut intr-o lume in care nu se mai regaseste.

 

In "Knight of Cups", Christian Bale porneste intr-o calatorie hedonista, in care sa descopera pasiunea, placerea. Dar, ca orice film regizat de Malick, filmul va fi plin de simboluri, elemente filosofice si imagini poetice. Sinopsisul nu e foarte concludent, dar este clar ca se va concentra pe faima, opulenta si exces.

 

 

 

 

Iata si care este sinopsisul oficial al filmului:



A fost odata ca niciodata un print, al carui tata, regele Estului, l-a trimis pe tanara in Egipt, sa ii gaseasca o perla. Dar cand printul s-a intors, oamenii i-au pus un pocal cu bautura, iar printul a baut din el. Insa, in timp ce bea incepea sa uite ca era fiul regelui, a uitat si de perla si a intrat intr-un somn adanc. Asta era povestea pe care tatal lui Rick (Christian Bale) obisnuia sa i-o citeasca cand era copil mic. Drumul spre Est sta acum in fata lui...Oare va fi pregatit pentru aceasta calatorie?



Terrence Malick este un regizor cu totul atipic in peisajul cosmopolit al Hollywood-ului. Presa straina l-a asociat cu Stanley Kubrick, un alt regizor enigmatic care a sfidat regulile Hollywood-ului. "Malick a reusit sa se integreze in sistemul de la Hollywood, dar intr-un mod cu totul deosebit si facand lucrurile asa cum si le dorea, la fel ca Kubrick" a mai spus Patterson.

Misterul pe care Malick il pastreaza in jurul sau i-a facut pe unii cinefili sa comenteze ca regizorul isi construieste propriul statut de Dumnezeu la Hollywood. Altii l-au numit "J.D. Salinger al cinematografiei". (scriitorul s-a izolat de restul lumii chiar intr-un moment al vietii in care devenea tot mai apreciat pentru creatiile sale). Printre filmele sale se numara Drive, He Said (1971), Dirty Harry (1971), Days of Heaven (1978), The Thin Red Line (1998) si The Tree of Life (2011) , To The Wonder. The Tree of Life a primit marele premiu Palme d'Or la Festivalul de Film de la Cannes in 2011.

 


Galerie foto


Modifică setările cookies