marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primul trailer pentru Maggie: Arnold Schwarzenegger trebuie sa isi salveze fiica de la invazia zombilor

Arnold Schwarzenegger schimba putin registrul filmelor sale si joaca pentru prima data intr-un thriller apocalipitic. In primul trailer pentru Maggie, proaspat lansat, Arnold are de infruntat alt fel de inamici...zombi. 

Primul trailer pentru Maggie: Arnold Schwarzenegger trebuie sa isi salveze fiica de la invazia zombilor

Teminator Genisys este cel mai asteptat film al actorului in acest an, insa fanii sai vor descoperi un film absolut fascinant, Maggie, pentru care producatorii tocmai au lansat primul trailer. Primele imagini sunt incantatoare, filmul promite sa fie in genul serialului cult The Walking Dead sau al filmului 28 Days Later. 

 

Maggie a fost unul dintre scenariile aflate pe lista Hollywood Blacklist in 2011, fiind considerat atunci unul dintre cele mai bune scenarii neadaptate inca pe ecrane. Scenariul lui John Scott a trecut prin mainile mai multor producatori in ultimii ani, pana cand a ajuns la o intelegere cu cei de la Lionsgate, care vor lansa filmul pe piata. Maggie nu este un blockbuster de actiune tipic pentru Schwarzenegger, ci pare mai mult un film indie, care sa faca o figura buna la diverse festivaluri de profil.

 

 

 

Productia Maggie are la baza un scenariu scris de John Scott III, actiunea urmand sa se petreaca in viitor, intr-o perioada in care un virus necunoscut incepe sa se raspandeasca in America. Arnold Schwarzenegger  joaca rolul unui tata care incearca sa o ajute pe fiica lui (Abigail Breslin) sa invinga infectia care risca sa o transforme treptat intr-un zombie. El va fi nevoit sa gaseasca solutii pentru a nu-si ucide fiica si are la dispozitie 8 saptamani pana cand infectia o transforma pe fiica lui.

Din primele imagini, Maggie pare mai mult o drama axata pe relatie tata-fiica si mai putin un horor de actiune, mizand pe atmosfera si relatiile emotionale dintre personaje. Regia ii apartine lui Henry Hobson.  Filmul Maggie va avea premiera la Tribeca Film Festival (15-26 aprilie). In cinematografe va avea o premiera restransa in SUA, pe 22 mai.

 

 

 

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies