marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Cel mai mare cosmar se intoarce: Sam Rockwell este bantuit de fantome in primul trailer pentru remake-ul filmului horror Poltergeist

Poltergeist a fost declarat drept unul dintre cele mai infricosatoare filme din toate timpurile.  Lansat in 1982, productia a devenit una de referinta pentru genul horror, iar acum este readusa la viata intr-un nou remake.

Cel mai mare cosmar se intoarce: Sam Rockwell este bantuit de fantome in primul trailer pentru remake-ul filmului horror Poltergeist

Sam Rockwell si Rosemarie DeWitt joaca rolurile principale in "Poltergeist". Ei sunt doi parinti care incearca sa scape de o invazie a unor spirite rele care incearca sa le ia fiica de 8 ani (Kennedi Clements).  Gil Kenan semneaza regia, iar Sam Raimi, cel care a regizat filmul original, este si el implicat in proiecte ca producator.
 

 

Iata si sinopsisul oficial: Legendarul cineast Sam Raimi (Spiderman, Evil Dead, The Grudge) si regizorul Gil Kenan (Monster House) readuc povestea horror clasica, despre o familie a carei casa dintr-o suburbie devine bantuita de spirite rele. Familia va fi nevoita sa isi uneasca fortele si sa incerce orice le sta in putinta pentru ca fortele raului sa nu le rapeasca fiica definitiv.

 

 

 

Jared Harris atrage atentia in primul trailer, in rolul unui medium care incearca sa le aduca fiica inapoi. "Aceasta casa a fost construita pe un vechi cimitir" spune el in trailer. Filmul se va lansa in cinematografele din SUA incepand cu 24 iulie 2015.

 

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies