marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Primul trailer pentru Ted 2, continuarea comediei care a cucerit America: ursuletul obraznic continua aventurile, alaturi de Mark Wahlberg

S-a lansat primul trailer pentru comedia Ted 2. Seth MacFarlane, creatorul filmului original, reia voicea ursuletului obraznic, alaturi de Mark Wahlberg, starul filmului.

Primul trailer pentru Ted 2, continuarea comediei care a cucerit America: ursuletul obraznic continua aventurile, alaturi de Mark Wahlberg

Fanii ursuletului Ted se pot delecta cu primul trailer pentru comedia scrisa si regizata de actorul Seth MacFarlane. Dupa succesul urias pe care l-a avut primul film, MacFarlane vrea sa duca la un alt nivel aventurile ursului care a cucerit milioane de fani.

 

 

 

In Ted 2, ursuletul Ted depaseste orice bariera sociala si reuseste sa se casatoreasca cu aleasa inimii sale, o blonda superba. Ca orice cuplu proaspat casatorit, cei doi isi doresc foarte mult un copil, dar Ted trebuie sa demonstreze in fata judecatorilor ca este o persoana reala, responsabila si capabila sa fie parinte.

 

 

In film, apare si frumusica Amanda Seyfried. Ea joaca rolul central feminin si va fi avocata care il reprezinta pe Ted in sala de judecata. In primul film, a jucat Mila Kunis, in rolul logodnicei lui Mark Wahlberg, insa in partea a doua personajul ei nu mai apare in poveste. Primul film Ted a facut incasari mondiale de 549 de milioane de dolari, una dintre cele mai de succes astfel de productii.

 

 

 

Ted 2 se va lansa in SUA incepand cu 26 iunie 2015.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies