marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer pentru The Legend of Tarzan. Alexander Skarsgard si Margot Robbie, protagonistii unei aventuri spectaculoase in 3D

S-a lansat primul trailer pentru The Legend of Tarzan, care il aduce in rol principal pe Alexander Skarsgard in rolul eroului ce da numele filmului.

Trailer pentru The Legend of Tarzan. Alexander Skarsgard si Margot Robbie, protagonistii unei aventuri spectaculoase in 3D

The Legend of Tarzan este regizat de David Yates (Harry Potter and the Deathly Hallows) si are o distributie cu nume sonora ca Alexander Skarsgard, Margot Robbie, Christoph Waltz sau Samuel L. Jackson. Margot Robbie o va juca pe frumoasa Jane, pe care Tarzan va face orice sa o salveze.

 

 

Filmul se indeparteaza putin de varianta clasica a povestii: actiune are loc la 10 ani dupa ce Tarzan a parasit jungla, fiind deja obisnuit cu viata aristocratica de la finalul secolului XIX, alaturi de sotia sa, Jane. Imbracat in costum, Tarzan arata ca un barbat nomral din societate, insa cand este ademenit intr-o misiune diplomatica in Congo, aparentele par sa fie inselatoare. El se va intoarce, astfel, in jungla din care a plecat, iar lucrurile capata o intorsatura neasteptata.

 

Data de lansare pentru The Legend of Tarzan este 1 iulie 2016. Filmul va fi disponibil si in forma 3D sau IMAX.

 


Galerie foto


Modifică setările cookies