marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Matt Damon este singurul om de pe Marte in primul trailer pentru The Martian: cum arata noua productie science-fiction, regizata de Ridley Scott

Dupa o serie de prime imagini, s-a lansat si primul trailer pentru "The Martian", noua productie science-fiction regizata de Ridley Scott.

Matt Damon este singurul om de pe Marte in primul trailer pentru The Martian: cum arata noua productie science-fiction, regizata de Ridley Scott

Producatorii de la 20th Century Fox au lansat primul trailer pentru productia "The Martian", cu Matt Damon si Jessica Chastain in rolurile principale.
 

Matt Damon este Mark Watney, un astronaut care ajunge in misiune pe Marte. Dupa cateva zile, o furtuna creeaza panica si Mark ramane separat de echipajul sau. Acesta ramane singur, pe o planeta straina si fara a putea cere ajutorul cuiva. Astronautul trebuie sa se descurce singur, dupa ce este declarat mort in misiunea de catre cei de la NASA.
 

 

Intr-una dintre imagini, poate fi vazut si romanul Sebastian Stan, care continua sa aiba un succes nebun la Hollywood si sa joace in blockbustere importante.


"The Martian" ar putea fi unul dintre cele mai bune filme science-fiction ale anului, dupa cum arata primul trailer, plin de scene spectaculoase si cu actori de prima mana.

 


 

 

Din distributie fac parte Matt Damon, Jessica Chastain, Chiwetel Ejiofor, Jeff Daniels, Kristen Wiig, Sebastian Stan, Sean Bean sau Kate Mara.  Regia ii apartine lui Ridley Scott ("Alien", "Blade Runner", "Prometheus", "Gladiator") , senariul este scris de Drew Goddars si are la baza cartea scrisa de Andy Weir, un bestseller la nivel mondial.

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies