marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Producatorii True Detective au luat o decizie indrazneata. Ce se va intampla cu miniseria care a impresionat o lume intreaga

Cei de la HBO au facut un pas surprinzator atunci cand au decis sa includa True Detective la categoriile de serii drama Primetime Emmy, nu in cel al miniseriilor.

Producatorii True Detective au luat o decizie indrazneata. Ce se va intampla cu miniseria care a impresionat o lume intreaga

Este o certitudine faptul ca HBO a simtit ca este un moment oportun sa mizeze pe interpretarile lui Matthew McConaughey si a lui Woody Harrelson intr-o serie de top, ce ar putea sa infrunte productii celebre precum Breaking Bad, Mad Men, Homeland sau chiar productii proprii precum Game of Thrones si Boardwalk Empire.


True Detective ar fi putut avea o cale usoara catre victorie la Premiile Emmy din luna august, la categoria de miniserii. Serialul atinge obiectivele definitorii ale miniseriilor, fiind conceput intr-o maniera inovativa, avand in fiecare an o distributie noua si o alta premisa.

 


Insa drama ce cuprinde 8 episoade a capatat avant in perioada de difuzare ianuarie-februarie, reusind sa atraga critici pozitive la adresa protagonistilor si sa insufleteasca in mod neasteptat ecoul culturii pop. Unii dintre specialisti au sugerat faptul ca prestatia lui McConaughey din True Detective l-a ajutat pe acesta sa isi asigure drumul catre o interpretare rasplatita cu Oscar in "Dallas Buyers Club".


Au fost si numeroase aprecieri la nivelul comunitatii de creatie pentru maniera inedita realizata de creatorul Nic Pizzollato, care a scris toate cele 8 episoade si a lucrat de fiecare data cu regizorul Cary Fukunaga.

 

Se asteapta ca McConaughey si Harrleson sa fie nominalizati, chiar si intr-un moment in care batalia se da intre alti actori de top. Dar intrebarea se pune daca cei doi vor imparti votul in favoarea unei alte nominalizari sau Oscarul lui McConaughey va netezi drumul catre 25 august, atunci cand se vor acorda premiile Emmy.


In afara de True Detective, HBO a facut niste propuneri deloc surprinzatoare: Boardwalk, Thrones, The Newsroom si True Blood la categoria de drama, iar pentru genul comedie a inscris in cursa productii precum Eastbound and Down, Family Tree, Getting On, Girls, Hello Ladis, Looking, Silicon Valley si Veep.


HBO mai stia ca mizand pe True Detective va atrage numeroase critici, dar productia le-a adus si o schimbare in bine. Episoadele insumeaza in jur de 11 milioane de fani de pe toate platformele digitale de vizionare. Premiera de pe 9 martie a reusit sa stranga un public de 3,5 milioane de telespectatori.

 


Recent, primul sezon al serialului s-a incheiat. Conform celor de la The Independent, Brad Pitt ar fi numele mare zvonit pentru a-l inlocui pe Matthew McConaughey in urmatorul sezon. "Numele lui Brad a aparut de multe ori in discutiile producatorilor si ramane de vazut ce alte angajamente are. Brad are o relatie apropiata cu cei de la HBO, iar anul trecut a fost unul dintre producatorii filmului The Normal Heart. Stiu ca toata lumea ar fi bucuroasa sa se alature echipei" a spus o sursa pentru Independent.


Totusi, castingul pentru urmatorul sezon abia a inceput iar cooptarea lui Brad Pitt s-ar putea dovedi a fi un simplu zvon. Pitt nu este strain de roluri politiste, fiind apreciat pentru rolul detectivului din Se7ev, considerat a fi unul dintre cele mai tulburatoare realizate vreodata.


Al doilea sezon din True Detective nu are inca o data oficiala de lansare. True Detective s-a dovedit a fi un serial de succes, atat criticii, cat si telespectatorii fiind fascinati de povestea in care Woody Harrelson si Matthew McConaughey au interpretat rolurile a doi detectivi care urmaresc un criminal in serie.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies