marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Django Unchained, un film "scapat de sub control" : 5 super actori s-au retras. Anthony LaPaglia e dezamagit de Quentin Tarantino

Actorul Anthony LaPaglia s-a retras din mult asteptatul western al lui Quentin Tarantino, Django Unchained, si a declarat  saptamana trecuta ca productia filmului e scapata de sub control.

Django Unchained, un film scapat de sub control : 5 super actori s-au retras. Anthony LaPaglia e dezamagit de Quentin Tarantino

Joseph Gordon-Levitt, Kevin Costner, Sacha Baron Cohen, Kurt Russell s-au retras pe rand din filmul cu care Tarantino abordeaza in stil western tema sclavagismului in maniera sa specifica. Pe langa cei patru actori si Anthony LaPaglia s-a retras din distributie, suparat pe echipa lui Tarantino si dorind sa se implice in filmul "Underground" despre Julian Assange, fondatorul WikiLeaks.


In Django Unchained, Anthony LaPaglia trebuia sa joace rolul fratelui lui Joseph Gordon-Levitt, insa la fel ca acesta din urma a spus adio proiectului din cauza nepotrivirilor de program. Filmarile la Django au taraganat mult iar Anthony LaPaglia ar fi fost fortat sa renunte la "Underground", scrie News.


"Productia de la Django este scapata de sub control, au depasit bugetul si totul e un haos. Am fost obligat sa ma retrag oficial. Au adus pe altcineva in locul meu si tot nu au reusit sa filmeze nimic nou" a declarat actorul care s-a aratat dezamagit de faptul ca oamenii lui Tarantino se asteptau ca el sa renunte la angajamentele pe care le-a luat pentru "Underground" in favoarea lui Django Unchained. 


Cu o distributie formata din Leonardo DiCaprio, Christopher Waltz, Samuel L. Jackson, Jamie Foxx, Django Unchained spune povestea unui sclav sudist pe nume Django, care a fost separat de sotia sa, Broomhilda, si care este salvat ca prin minune cu ocazia unei licitatii, de un vanator de recompense, numit Dr. King Schultz. Acesta ii da ocazia sa i se alature la o vanatoare de rau facatori, mai ales ca este singurul care stie cum arata de fapt fratii Brittle, cei pe care Schultz trebuie sa-i prinda. In schimb, Schultz il va elibera pe Django si il va ajuta sa-si gaseasca sotia, si s-o salveze de pe plantatia nemilosului Calvin Candie, interpretat de Leonardo DiCaprio.


Quentin Tarantino lucreaza la acest film de aproape 13 ani. Intotdeauna si-a dorit sa faca un western iar ideea initiala se invartea in jurul unui sclav care ajunge vanator de recompense si vaneaza albi. "Mereu am iubit westernurile; violenta, supra realismul, muzica sunt lucruri grozave" a povestit in urma cu cateva saptamani cineastul de 49 de ani. Scris si regizat de catre Tarantino, filmul pune accent pe un subgen al western-ului clasic, spaghetti western, inspirat din productiile anilor ’60 care l-au avut ca parinte pe Sergio Leone.

Cu Johnny Cash si James Brown pe coloana sonora Django Unchained este un western special si asta nu doar pentru Tarantino. Regizorul a dezvaluit ce l-a motivat sa faca acest film: "faptul ca majoritatea westernurilor fug de problema sclaviei si foarte putine au un personaj negru in rol principal".


Django Unchained este primul ffilm al lui Tarantino care va fi editat de Sally Menke. Pelicula se va lansa pe 25 decembrie in SUA si pe 18 ianuarie 2013 in Romania.

Leonardo DiCaprio, Christopher Waltz si Jamie Foxx apar pe coperta revistei franceze Premiere in numarul din luna septembrie.


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies