marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Profa rea, dar buna se intoarce. Cameron Diaz isi va relua rolul in continuarea filmului din 2011

Desi nu a avut un succes rasunator in 2011, cei de la CBS au anuntat ca pregatesc o continuare pentru Bad Teacher, cu Cameron Diaz in rolul principal.

Profa rea, dar buna se intoarce. Cameron Diaz isi va relua rolul in continuarea filmului din 2011

Criticata intens de specialisti si cu un procent de doar 44% obtinut pe Rotten Tomatoes, dar cu incasati de peste 216 milioane de dolari obtinute la nivel international, Bad Teacher s-a dovedit a fi o comedie care si-a atins scopul din punct de vedere financiar. 

 

Chiar daca nu a semnat un acord oficial pentru continuarea filmului Bad Teacher 2, Cameron Diaz este anuntata ca actrita principala, urmand ca Justin Timberlake si Jason Segel sa poarte negocieri pentru a reveni.

 

 

In Bad Teacher, Elizabeth Halsey (Cameron Diaz) este o profesoara atipica: complet lipsita de vocatie, sarcastica, ironica si fara rabdare, aceasta incearca sa-si stranga toate economiile pentru a face o interventie chirurgicala de marire a bustului. Frumoasa profesoara crede ca numai asa poate atrage atentia unui barbat bogat, care sa ii poata oferi un trai luxos si fara griji.


 

Dupa ce este parasita de iubit, Elizabeth, care fumeaza marijuana, consuma alcool si nu este tocmai exemplul perfect pentru tinerii elevi, pune la cale un plan pentru a-l cuceri pe tanarul suplinitor Scott Delacorte (Justin Timberlake), mostenitorul unei companii de succes ce are ca activitate fabricarea de ceasuri. Numai ca Scott se intalneste cu Amy Squirrel (Lucy Punch), profesoara-model a scolii, iar planul pus la cale de Elizabeth incepe sa aibe consecinte grave asupra ei si colegilor sai.

 

In acelasi timp, Russell Gettis (Jason Segel), un profesor de sport destul de cinic, pune ochii pe ea si incepe sa ii faca avansuri.

 

In aceasta perioada, Cameron Diaz filmeaza pentru The Other Women, alaturi de Leslie Mann si Nikolaj Coster-Waldau, pe lista proiectelor sale aflandu-se si filmele Agent: Century 21, cu Benicio Del Toro si Sex Tape, al lui Jake Kasdan.

 

Bad Teacher 2 va fi regizat de Jake Kasdan, urmand ca scenariul sa fie scris de Justin Malen. 



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies