marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Prometheus 2: Cand vor incepe filmarile pentru partea a doua a SF-ului lui Ridley Scott si cand va fi lansata productia

Cei de la 20th Century Fox au anuntat o serie intreaga de lansari importante. Pe langa numeroasele productii cu supereroi a fost anuntat si un nou proiect marca Ridley Scott, programat pentru luna martie a anului 2016.

Prometheus 2: Cand vor incepe filmarile pentru partea a doua a SF-ului lui Ridley Scott si cand va fi lansata productia


In prezent, regizorul are numeroase proiecte in desfasurare, multi intreabandu-se daca unul dintre acestea va fi Blade Runner sau Prometheus 2. Potrivit ultimelor informatii, se pare ca ar fi vorba despre un nou film Prometheus, pentru care regizorul a cerut deja un nou scenarist si intentionaeaza sa inceapa filmarile in toamna.


Publicatia The Wrap a oferit informatii despre acest subiect. Astfel, Jack Paglen (Transcendence) a fost adus in echipa pentru a lucra la noul scenariu. Regizorul va incepe filmarile la acest proiect in toamna, odata cu finalizarea post-productiei pentru filmul Exodus.

 


Prometheus s-a bucurat de un mare succes la box office, reusind sa atinga incasari de peste 400 de milioane de dolari.


Nu au fost oferite multe detalii despre noua productie, dar surse din interior au vorbit despre faptul ca filmul va surprinde fanii cu elemente noi, dar isi va pastra totodata caracterul horror. De asemenea, se pare ca povestea il va aduce in prim plan pe David, personaj interpretat de Michael Fassbender in primul film.


Prometheus prezinta povestea unui grup de oameni de stiinta care cautau originile speciei umane. Daca in urma cu 30 de ani, pelicula Alien teroriza cinematografele cu atmosfera sa terifianta si o creatura care inca iti da fiori, Prometheus continua traditia.

 


Cu aceasta productie, Ridley Scott, regizorul seriei "Alien" si al filmului "Blade Runner", a creat o noua mitologie, in care o echipa de exploratori descopera indicii despre originile omenirii, ce ii conduc intr-o calatorie tulburatoare la bordul navei Prometheus, spre cele mai intunecate colturi ale Universului. Acolo, acestia trebuie sa duca o lupta inspaimantatoare pentru a salva viitorul rasei umane.


In preajma lansarii Prometeus, Ridley Scott a fost deschis in ceea ce priveste maniera in care va continua povestea. Scenele de final din Prometeus i-au surprins pe Noomi Rapace si pe David in timp ce se pregateau sa descopere unde isi au originea "inginerii". In viziunea regizorului, se pare ca actiunea va avea loc pe planeta de origine a "inginerilor", un loc sinistru si periculos.

 


Prometheus 2 ar urma sa fie lansat in cinematografe pe 4 martie 2016.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies