marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Noomi Rapace: actrita a confirmat ca lucreaza la Prometheus 2, ce se intampla in continuarea celui mai controversat film SF din 2012

Noomi Rapace a confirmat ca va exista un al doilea film Prometheus. Protagonista din Prometheus a dezvaluit presei ca a avut o intalnire cu Ridley Scott si se luceaza la acest film in aceasta perioada.

Noomi Rapace: actrita a confirmat ca lucreaza la Prometheus 2, ce se intampla in continuarea celui mai controversat film SF din 2012

Producatorii de la 20th Century Fox impreuna curegizorul Ridley Scott au confirmat deja ca se va face Prometheus 2, insa actrita Noomi Rapace a  oferit mai multe detalii despre film: "M-am intalnit cu Ridley Scott in Londra. In acest moment, se lucreaza la scenariu. Abia astept sa lucrez din nou cu el si sper sa gaseasca povestea potrivita. Stiu ca tine foarte mult la aceste filme si vrea sa le ofere fanilor ce isi doresc" a spus Noomi Rapace pentru The Playlist.

 

Noomi Rapace le-a dezvaluit ziaristilor si greutatile prin care a trecut atunci cand a lucrat la Prometheus. "A fost foarte greu din punct de vedere fizic. Corpul meu era distrus, eram plina de vanatai si taieturi, iar emotional eram ruinata. Insa a fost o bucurie sa fac parte din acest univers" a spus actrita.

 

 

"Multi oameni au vazut acest film de mai multe ori si m-am bucurat sa aud ca de fiecare data au descoperit lucruri noi.  Exista multe aspecte religioase si conversatii filosofice si cred ca de aici se poate continua povestea. Sunt foarte multe lucruri de explorat si cred ca Ridley isi da deama de asta" a spus Rapace despre ce s-ar putea intampla in Prometheus 2.

 

Una dintre cele mai violente scene din Prometheus si care a fost cel mai greu de privit a fost cea in care Elizabeth, jucata de actrita Noomi Rapace e obligata sa isi faca de urgenta, singura, fara anestezie totala, o operatie de cezariana pentru a scoate din ea un extraterestru.Aceasta scena a fost comparata de actrita Noomi Rapace cu o alta secventa definitorie pentru seria Alien. Cea din 1979 in care pieptul lui Kane (John Hurt) este perforat de un extratestru, intr-o secventa sangeroasa, pe care odata ce o vezi iti ramane intiparita in memorie.

 

 

Daca in urma cu 30 de ani, pelicula Alien teroriza cinematografele cu atmosfera sa terifianta si o creatura care inca iti da fiori, Prometheus continua traditia. Cu Prometheus, Ridley Scott, regizorul seriei "Alien" si al filmului "Blade Runner", a creat o noua mitologie, in care o echipa de exploratori descopera indicii despre originile omenirii, ce ii conduc intr-o calatorie tulburatoare la bordul navei Prometheus, spre cele mai intunecate colturi ale Universului. Acolo, acestia trebuie sa duca o lupta inspaimantatoare pentru a salva viitorul rasei umane.
 

 

Scena cezarianei a fost numita cel mai tensionat si dur moment al filmului. Atentie, urmeaza spoilere! La cateva ore dupa ce face sex cu prietenul ei infectat, cercetatoarea Elizabeth Shaw, care aparent era infertila ajunge insarcinata in 3 luni. Creatura care se dezvolta in corpul ei este scoasa de urgenta cu ajutorul unei masini de operatie futuriste.Scenaristul Damon Lindelof, cunoscut pentru seria Lost a declarat ca aceasta scena este momentul sau favorit din film. "Este de departe cea mai cutremuratoare si inspaimantatoare scena din film. Este si momentul meu favorit. Ideea ii apartine lui Jon Spaihts (n.r. scenarist)".

 

 

In 2012, Prometheus a fost cel mai controversat film SF, care a impartit cinefilii: o parte l-au laudat, altii l-au desfiintat si criticat pentru povestea confuza. Altii, l-au numit chiar cel mai dezamagitor film al anului.  In total, Prometheus a facut incasari de 403 milioane de $ la nivel global.

Pana si Quentin Tarantino a recunoscut ca a vazut filmul, ca este impresionat la nivel vizual, dar plin de greseli si chestiuni ilogice in scenariu, lucru de care s-au plans o parte din fani.  Greselile si inconsistentele din film  au reusit sa transforme Prometheus dintr-un film care va schimba genul SF intr-un film confuz si nesatisfacator, asa cum il numesc cei mai carcotasi fani ai genului.

 

Prometheus 2 inca nu are data de lansare.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies