marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailerul viral pentru Prometheus i-a cucerit pe fani: Michael  Fassbender se transforma intr-un android misterios si enigmatic in filmul care ar putea reinventa genul SF

Daca esti fan al seriei Alien si al filmelor lui Ridley Scott si abia astepti sa vezi Prometheus, atunci nu trebuie sa ratezi noul trailer viral, in care este prezentat androidul David 8, jucat de Michael Fasebender. Clipul a generat o sumedenie de reactii pozitive, iar fanii Prometheus  sunt din ce in ce mai nerabdatori.

Trailerul viral pentru Prometheus i-a cucerit pe fani: Michael Fassbender se transforma intr-un android misterios si enigmatic in filmul care ar putea reinventa genul SF

Ridley Scott nu este genial doar ca regizor, dar impreuna cu producatorii a generat o campanie de marketing bestiala pentru noul sau proiect, SF-ul Prometheus , care va elucida misterele intregii francize Alien.

 

Actiunea din Prometheus se petrece in 2085 cu 30 de ani inainte de cea din "Alien", la prima intalnire a oamenilor cu extraterestrii ucigatori si inteligenti. Doua super puteri controleaza pamantul si se lupta intre ele pentru resursele naturale ale Sistemului Solar. Cand un echipaj este trimis pe o planeta indepartata pentru a o pregati de colonizare, acestia descopera o forma de viata bio-mecanica foarte ostila.

 

Misterul din jurul filmului si campania de marketing exacelent facuta i-a facut pe cei din presa straina sa scrie chiar ca Prometheus ar putea reinventa genul SF sau macar sa-l revitalizeze. Cei de la Forbes scriu ca geniul lui Ridley Scott va reusi sa faca din Prometheus un blockbuster 3D, dar si un film cu o poveste exceptionala.

 

Unul dintre cele mai enigmatice si misterioase personaje este cel al androidului David 8, creat de compania Weyland Corporation.  Numele sau respecta ordinea alfabetica, ceilalti androizi din filmele anterioare avand nume cu A "Ash, B "Bishop", C "Cal", iar acum este David.

 

 

 

Viralul il infatiseaza pe Michael Fasebender in rolul lui David, povestind despre cum se simte ca android si cum constientieaza emotiile, dar nu le simte. "Pot sa fac tot ce mi se cere si tot ceea ce camarazii mei umani imi spun, tot ce li se pare respingator si imoral. Inteleg emotiile, dar nu le simt" este una din replicile lui David in filmulet.

 

Actorul irlandez  de 35 de ani, nominalizat la Globul de Aur pentru rolul din Shame, a declarat ca a incercat sa aduca ceva nou pentru personjaul sau si nu s-a lasat influentat de ceilalti androizi din serie: "Am vazut mai demult seria, mi-a placut mult, dar nu am reluat vizionarea acum, pentru ca n-am vrut sa ma inspir de la ei, am vrut sa vin cu ceva autentic. M-am uitat la niste filme mai puti obisnuite si la Blade Runner. Replicantii din Blade Runner au ceva deoesebit, mai ales personajul jucat de Sean Young. Cred ca asta a fost modelul cel mai apropiat de la care m-am inspirat pentru rolul lui David" a spus Michael Fassbender intr-un interviu recent.


 

 

 


 

 

 

Titlul filmului a fost explicat chiar de regizor: "Prometheus este o poveste despre creatie, despre zei si omul care i-a infruntat" a povestit Ridley Scott. Noomi Rapace interpreteaza rolul lui Dr. Elizabeth Shaw un personaj pe care l-a asemanat cu Ellen Ripley din franciza Alien, Michael Fassbender va juca rolul lui David - un android iar  Charlize Theron va fi Meredith Vickers - o femeie dura si sexy. Din distributie mai fac parte Idris Elba, Guy Pearce si Patrick Wilson.

Prometheus  se va lansa si in Romania, pe 8 iunie 2012.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies