marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Puss in Boots, una din cele mai asteptate animatii ale sfarsitului de an, a avut premiera in SUA. Vezi galeria foto de la lansare

Puss in Boots, unul din cele mai asteptate filme animate ale acestui sfarsit de an, a avut premiera in acest weekend. Pe covorul rosu din Los Angeles au fost prezente starurile filmului, Antonio Banderas, Salma Hayek, Zach Galifianakis si Billy Bob Thornton.

Puss in Boots, una din cele mai asteptate animatii ale sfarsitului de an, a avut premiera in SUA. Vezi galeria foto de la lansare

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

 

Insa evenimentul a beneficiat si de prezenta a doi invitati surpriza, care au reusit sa ii eclipseze pe toti: Puss si Kitty Softpaws. Cele doua personaje ale filmului, care prezinta aventurile motanului inainte ca acesta sa il cunoasca pe Shrek, au fost prezente sub forma a doua mascote, spre deliciul celor mici prezenti la premiera, dar si al invitatilor, care s-au distrat de minune.


Puss in Boots il aduce pe marile ecrane pe cel mai iubit motanel, cunoscut datorita seriei Shrek, si de acesta data are propriul sau film. Ca de obicei, Antonio Banderas este cel care isi imprumuta vocea pentru cel mai simpatic motan, Salma Hayek si Zach Galifianakis fiind noile vedete ce i s-au alaturat actorului spaniol.


Cu mult timp inainte ca Puss (Antonio Banderas) sa se intalneasca cu Shrek, acesta pleaca intr-o calatorie plina de aventuri, alaturi de Humpty Dumpty (Zach Galifianakis) si Kitty Softpaws (Salma Hayek) pentru a gasi faimoasa Gasca cu oua de aur.

 

Filmul va fi lansat in cinematografele din Romania din 2 decembrie.

 



Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies