marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

"The Adventures of Tintin", "Rango" si "Puss in Boots" ar putea fi nominalizate la Oscar pentru cea mai buna animatie. Vezi aici care sunt cele 18 filme animate  care au sanse la Oscar

AMPAS (Academy of Motion Picture Arts and Sciences) a anuntat ieri care sunt filmele animate ce ar putea intra pe lista nominalizatilor la Oscar, la categoria "Cea mai buna animatie", la editia din 2012 a premiilor Oscar.

The Adventures of Tintin , Rango si Puss in Boots ar putea fi nominalizate la Oscar pentru cea mai buna animatie. Vezi aici care sunt cele 18 filme animate care au sanse la Oscar

7 dintre ele urmeaza sa fie lansate in SUA pana la finalul anului, insa restul de 11 au fost deja vazute in toate tarile importante. Din cele 18 prezentate, doar 5 vor intra pe lista.

Steven Spielberg
are toate sansele sa castige premiul oscar cu The Adventures of Tintin, unul din cele mai bune filme din acest an, care a impresionat pe toata lumea atat prin povestea ingenionoasa inspirata din benzile desenata ale lui Herge, dar si prin tehnologia 3D folosita la un nivel exceptional, care insufleteste povestea.

Anul trecut, Toy Story 3  a fost fost desemnata cea mai buna animatie a anului 2010.

Iata lista completa a filmelor care ar putea intra in cele 5 filme nominalizate la categoria "Cea mai buna animatie".

1. Alois Nebel

2. The Adventures of Tintin

3. Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked

4. Arthur Christmas

5. Cars 2

6. A Cat in Paris

7. Chico and Rita

8. Gnomeo and Juliet

9. Happy Feet Two

10. Hoodwinked Too! Hood vs. Evil

11. Kung Fu Panda 2

12. Mars Needs Moms

13. Puss in Boots

14. Rango

15. Rio

16. The Smurfs

17. Winnie the Pooh

18. Wrinkles



Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies