marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Quentin Tarantino anunta, din nou, ca se va retrage din cinematografie dupa ce mai face 2 filme. La ce proiect lucreaza acum celebrul regizor

Regizorul Quentin Tarantino a declarat, iarasi, ca s-ar putea retrage din activitatea cinematografica dupa ce mai regizeaza inca doua filme, urmand sa ajunga la zece pelicule regizate.
Quentin Tarantino anunta, din nou, ca se va retrage din cinematografie dupa ce mai face 2 filme. La ce proiect lucreaza acum celebrul regizor

Cineastul a declarat la Adobe Max Conference din San Diego ca s-ar putea retrage din activitatea cinematografica dupa ce va mai regiza inca doua filme, potrivit Agerpres, care citeaza The Hollywood Reporter.


Chiar daca Tarantino nu a anuntat care va fi urmatorul sau film, regizorul de 53 de ani a mentionat in timpul evenimentului de la San Diego ca lucreaza la un proiect istoric bazat pe anii '70 care "ar putea fi o carte, un documentar sau un serial digital in cinci parti".


Intrebat ce inseamna succesul pentru el, Tarantino a raspuns: "Din fericire modul in care definesc eu succesul este atunci cand mi-am incheiat cariera, sunt considerat unul dintre cei mai mari regizori care a trait vreodata. Aceasta ar fi o reusita. Si apoi sa merg si mai departe de atat, sa fiu considerat un mare artist si nu doar un mare regizor", a adaugat Tarantino.



Quentin Tarantino a anuntat in noiembrie 2014 pentru prima data ca intentioneaza sa se retraga din activitate dupa ce regizeaza zece filme.


Iin decembrie 2015, Tarantino a dezvaluit ca isi doreste sa realizeze o mini-serie western televizata, bazata pe romanul "Forty Lashes Less One" al lui Elmore Leonard.



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies