marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Quentin Tarantino: topul celor 10 filme care l-au impresionat in 2013

Quentin Tarantino si-a publicat lista filmelor preferate din acest an. Ca de obicei, lista cuprinde titluri surprinzatoare, ca The Lone Ranger, dar si filmul momentului - Gravity.

Quentin Tarantino: topul celor 10 filme care l-au impresionat in 2013


Tarantino este un regizor cu totul deosbit, ale carui gusturi au uimit de multe ori cinefilii. Cineastul a facut publica lista filmelor sale preferate din 2013, un top din care nu lipsesc nici filmele violente, dar nici filmele de dragoste. O surpriza a fost includerea lui The Lone Ranger, in regia lui Gore Verkbinski. Productia cu Johnny Depp a fost pusa la zid de catre critici si un dezastru colosal in box-office, insa Tarantino pare sa se fi indragostit de westernul modern al lui Verbinski.

Lista este alcatuita in ordine alfabetica. Din top fac parte si filme mai putin cunoscute publicului ca Afternoon Delight, o drama cu cu accente comice despre o mama plictisita, care, pentru a-si condimenta viata obisnuita, incepe sa frecventeze barurile de striptease. Femeia cunoaste o striperita de care se ataseaza si o aduce in familie pe post de dadaca.

 

Tarantino a specificat ca aceasta lista contine doar filmele americane pe care le-a vazut pana acum, fiind posibil ca in urmatoarele luni sa isi modifice topul.


Filmele americane care l-au impresionat pe Quentin Tarantino in 2013:


1.  Afternoon Delight (regia: Jill Soloway)

2.  Before Midnight (regia: Richard Linklater)

3.  Blue Jasmine (regia: Woody Allen)

4.  The Conjuring (regia: James Wan)

5.  Drinking Buddies (regia: Joe Swanberg)

6.  Frances Ha (regia: Noah Baumbach)

7.  Gravity (regia: Alfonso Cuarón)

8.  Kick Ass 2 (regia: Jeff Wadlow)

9.  The Lone Ranger (regia: Gore Verbinski)

10.  This Is The End (regia: Seth Rogen, Evan Goldberg)


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies