marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Raspunde ultimei provocari lansate de Alice Cooper si castiga bilete la concertul Hollywood Vampires. Intra in concurs

Prinde super concertul Hollywood Vampires! Raspunde acum ultimei provocari lansate de Alice Cooper si poti fi unul din castigatori. Intra in concurs

Raspunde ultimei provocari lansate de Alice Cooper si castiga bilete la concertul Hollywood Vampires. Intra in concurs

Ultima sansa sa castigi invitatie dubla la super concertul Hollywood Vampires. Raspunde ultimei provocari propuse de Alice Cooper, da-i 5 motive sa fie fanul tarii noastre si poti castiga invitatii duble la unul dintre cele mai tari concerte ale anului.
 

Concertul va avea loc in Bucuresti, la Romexpo, pe 6 iunie 2016. Intra pe procinema.ro, raspunde provocarii saptamanii si poti fi unul dintre cei 15 castigatori ai saptamanii! Intra AICI IN CONCURS.

 

Castiga una din cele 15 invitatii duble pe saptamana.Alice Cooper, cu sau fara palarie, il recunosti dintr-o mie. Artizanul genului “shock-rock” canta de aproape jumatate de secol, zguduie scenele cu hit-ul “Poison” si vine sa faca show la Bucuresti.

Intra AICI IN CONCURS

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.
Cele mai citite

De 1 decembrie, sărbătorește filmul tău la PRO Cinema! Două premiere: Crima din Orient Express și 1917: Speranță și moarte

Prima lună a iernii aduce o serie de surprize pentru iubitorii filmelor. În decembrie, PRO Cinema a pregătit premiere de Box Office, comedii, thrillere, drame, dar și o selecție de pelicule numai bune de urmărit în preajma sărbătorilor.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies