marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Război fățiș între un cuplu adorabil și o bătrânică dubioasă pentru un Duplex

O comedie spumoasă, semnată Danny De Vito, cu Ben Stiller și Drew Barrymore în rolul… victimelor.

Război fățiș între un cuplu adorabil și o bătrânică dubioasă pentru un Duplex
Una dintre cele mai pline de miez comedii este această luptă pentru preluarea unei case istorice din faimosul cartier Brooklyn din New York, în care un scriitor, Alex (Ben Stiller), încearcă să-și găsească inspirația pentru următorul său roman, iar soția lui, Nancy (Drew Barrymore), visează să întemeieze o familie.

Numai că această frumoasă casă vine la pachet, prin contractul de vânzare-cumpărare, cu o chiriașă octogenară care are drept de ședere până la finalul vieții ei. Iar aceasta nu e chiar cine pare a fi, anume o bătrânică simpatică și neajutorată. 


 
Căci doamna Connelly (Eileen Essell) nu este nici pe departe atât de îngăduitoare sau de fragilă pe cât credeau Alex și Nancy. Dacă la început pretențiile sale sunt destul de modeste, pe parcurs ea va deveni din ce în ce mai pisăloagă, până când Alex și Nancy se vor trezi că aleargă ca nebunii, căutând tot timpul să repare ceva, să o ajute, să o încurajeze, ajungând în final să consacre mai mult timp acestei chiriașe decât ar fi putut crede vreodată.


 

 
Lupta pentru „teritoriu” atinge paroxismul, ajungând chiar la distrugerea casei. Iar finalul este complet neașteptat și hilar, în stilul lui Danny DeVito, care a regizat sublim această nebunie newyorkeză.
 
Filmul „Duplex” (2003) este difuzat la Pro Cinema sâmbătă seară de la ora 20:30.

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies