marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Reactia geniala a regizorului filmului The Lego Movie: ce mesaj a postat dupa ce a aflat ca filmul nu a primit nominalizare la Oscar

Nominalizarile la Premiile Oscar 2015 au fost anuntate. Ca de obicei, exista si triumfatorii si invinsi, care nu au primit nicio nominalizare. The Lego Movie a creat cele mai mari valuri pe internet, dupa ce a fost exclus din cursa pentru Oscar la Best Picture sau cel mai bun film de animatie.

 

Reactia geniala a regizorului filmului The Lego Movie: ce mesaj a postat dupa ce a aflat ca filmul nu a primit nominalizare la Oscar

Regizorul Phillip Lord a avut cea mai tare reactie dupa anuntul nominalizarilor la Oscar. Din pacate, unul dintre cele mai iubite si apreciate filme ale anului, The Lego Movie, nu s-a regasit pe lista nominalizatilor la "cel mai bun film de animatie" si nici la "cel mai bun film al anului".

 

Insa, regizorul Phillip Lord pare sa fie trecut peste moment si a postat cel mai simpatic mesaj pe Twitter. "Nu-i nimic, eu mi-am facut propriul Oscar", a scris cineastul pe Twitter, la o imagine in care apare o statueta Oscar realizata din piese Lego.

 

 

 

Umorul si tehnica interesante folosite au fost atuu-rile filmului, criticii fiind indragostiti de aceasta animatie. Dintre actorii care si-au imprumutat vocile in acest film se numara Will Ferrell, Chris Pratt, Elizabeth Banks, Morgan Freeman, Jonah Hill.  The Lego Movie este regizat de Phil Lord si Chris Miller, cei din spatele filmelor Cloudy with a Chance of Meatballs si 21 Jump Street.

 

La nivel mondial, The Lego Movie a strans incasari de 468 de milioane de dolari.

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies