marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Una dintre cele mai iubite actrite din anii '80, dupa 30 de ani de la filmul care a facut-o celebra si l-a transformat pe Tom Cruise in idolul tinerilor. Cum arata azi Rebecca de Mornay  

Cu un zambet irezistibil, carisma si o frumusete deosebita, Rebecca de Mornay a reusit in cei 30 de ani de cariera sa ofere publicului unele dintre cele mai senzuale aparitii de pe marile si micile ecrane. La 53 de ani si dupa 3 decenii in lumea filmului, actrita isi pastreaza farmecul si frumusetea care au facut-o celebra.

Una dintre cele mai iubite actrite din anii 80, dupa 30 de ani de la filmul care a facut-o celebra si l-a transformat pe Tom Cruise in idolul tinerilor. Cum arata azi Rebecca de Mornay

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

 

In 1983, Rebecca de Mornay innebunea toti barbatii cu rolul Lanei, o prostituata care ii va complica viata lui Tom Cruise in Risky Business. Filmul a devenit rapid unul din cele mai apreciate ale anilor '80, dar si rampa de lansare atat pentru de Mornay cat si pentru Tom Cruise. Indraznet si plin de scene erotice, Risky Business este considerat o satira perfecta a lumii moderne in care traiesc adolescentii.

 

Rebecca de Mornay s-a nascut in 1959 in Santa Rosa, California, dar a crescut in Anglia si in Austria, dupa ce  parintii ei au divortat.  Mama acesteia s-a casatorit cu Richard de Mornay, care locuia in Europa, iar Rebecca i-a preluat numele.  Actrita a absolvit liceul “summa cum laude” si vorbeste fluent germana si franceza.

Primul contact al Rebeccai cu actoria a fost cursul pe care l-a facut in Los Angeles la Institutul Lee Strasberg si, ulterior, s-a inscris la studioul de film “Zoetrope” al lui Francis Ford Coppola.

 

Debutul in cinematografie si l-a facut cu filmul “One from the Heart” din anul 1982, iar apoi a urmat pelicula de success “Risky Bussines” din anul 1983, in care l-a avut partener pe Tom Cruise si cu care a avut o relatie in viata reala imediat dupa ce s-au cunoscut la filmari. Cei doi au locuit impreuna atunci cand Rebecca s-a mutat la New York.

 

 

Rebecca de Mornay in 2011                              Rebecca de Mornay si Tom Cruise in 1983

 

A devenit tot mai populara dupa ce a jucat  rolul unei dadace in filmul “The Hand that Rocks the Cradle”, iar apoi au urmat alte filme de success, precum “Runaway Train”, “The Trip to Bountiful” si “Backdraft”. Cel mai recent proiect al sau este serialul tv “John from Cincinnati”.  Insa, a fost apreciata si pentru rolul din Identity din 2003, unde a jucat alaturi de John Cusack, Ray Liotta si Amanda Peet.

Rebecca a fost logodita cu solistul Leonard Cohen si este mama a  doi copii: Sophia si Veronica, din casatoria cu . Patrick O'Neal, fiul mai mic al actorului Ryan O'Neal. Actrita a facut parte dintr-o familie numeroasa, insa are frati si surori vitrege pe care nu le-a cunoscut niciodata.

 

 

In 2007 a fost  a ajuns in atentia tabloidelor, dupa ce a fost  arestata pentru condus sub influenta alcoolului, insa actrita a cooperat si s-a ales doar cu o amenda. Desi are o cariera  de 30 de ani, cele mai apreciate filme ale ei raman cele de la debut, mai ales Risky Business, care ramane unul din cele mai bune filme din anii '80, care a a influentat o generatie intreaga si care l-a adus pe Tom Cruise tot mai aproape de celebritate.

 

Daca intre timp Tom Cruise a devenit un star mondial, unul din cei mai bine platiti actori si cu multe blockbustere la activ, Rebecca de Mornay a jucat in ultimii ani in productii si seriale pentru televiziune.

 

Insa, in acest an pregateste o revenire in forte pe marile ecrane, in horror-ul Apartament 1303 3D, unde va juca alaturi de Mischa Barton.

 

 

Sursa foto: Getty
 

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies