Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Record la incasari, dar si la greseli. Filmul The Avengers conduce in topul productiilor cu cele mai multe erori in 2012

The Avengers, mega productia celor de la Marvel a ajuns al treilea film cu cele mai mari incasari din istorie. Filmul care a strans 1.5 miliarde de dolari a fost listat de celebrul site de greseli moviemistakes.com drept productia cu cele mai multe greseli in prima jumatate a anului 2012.

Record la incasari, dar si la greseli. Filmul The Avengers conduce in topul productiilor cu cele mai multe erori in 2012

Cu un succes rasunator inca din primele saptamani de la lansare, The Avengers conduce si in topul numarului de greseli comise in film.

 

 

Filmul cu super-eroi  The Avengers/Razbunatorii 3D, care a dominat box office-ul mondial a reusit sa depaseasca productia "Harry Potter And The Deathly Hallows Part 2" lansata anul trecut, strangand incasari mondiale de 1.5 miliarde de $. Pe plan mondial, pana in prezent, filmul este devansat de cele doua productii regizate de James Cameron - "Avatar" (2,7 miliarde de dolari) si "Titanic" (2,1 miliarde de dolari). Doar 11 filme in istorie au reusit sa faca incasari mondiale de peste un milliard de dolari.

 

Mai mult, The Avengers va putea fi vazut si in spatiu. Studiourile Disney pentru care filmul reprezinta cel mai mare success de casa din istorie si oficialii de la NASA au incheiat un acord care permite prezentarea productiei astronautilor de la bordul Statiei Spatiale Internationale (ISS), intr-o proiectie speciala.

 

 

 


"Sunt genul de lucruri care ajuta echipajul sa ramana conectat la realitatea de pe Terra, iar acest fapt reprezinta un mare sprijin moral atunci cand esti departe de casa pentru o perioada indelungata ", a declarat Dan Cook, directorul departamentului de consiliere psihologica de la Johnson Space Center din cadrul NASA.


Anumite scene din film, care aduce pe marele ecran super-eroi din volumele de benzi desenate - Captain America, Iron Man, Hulk, Thor, Black Widow si Hawkeye -, au fost turnate in laboratoarele si birourile pe care NASA le detine in orasul Sandusky din statul Ohio.


Insa, pe langa succesul extraordinar pe care l-a avut in materie de incasari, productia se poate lauda si cu un record negativ, cel al numarului de greseli.

 

Potrivit moviemistakes.com, filmul se afla pe prima pozitie in acest clasament, cu 17 greseli, fiind urmat de "The Hunger Games", cu 13 greseli si de "Underworld: Awakening", cu 10 greseli.

Dintre cele mai frapante erori aparute in "The Avengers", urmatoarele sunt cele mai evidente:

In scena in care Dr.Banner (Mark Ruffalo) se transforma in Hulk, in prima instanta poarta pantaloni negri, iar apoi acestia devin violet.


Compania de jocuri "NAMCO Bandai" este utilizat gresit de mai multe ori, fiind utilizat cu denumirea de "NAMECO Bandai"

La scena  filmata in Stuttgart, semnul de "parcare rezervata" este tradus gresit, acesta aparand ca "Reservierten Parken", in loc de "Reservierter Parkplatz".


TOPUL FILMELOR CU CELE MAI MULTE GRESELI IN 2012

1. The Avengers 17
2. The Hunger Games 13
3. Underworld: Awakening 10
4. Battleship 8
5. Snow White and the Huntsman 8
6. Prometheus 8
7. Men in Black III 5
8. The Woman in Black 4
9. Safe House 3
10.The Lorax 3

 

Sursa: moviemistakes.com


Galerie foto

Cele mai citite

(P) Cum alegi încălțămintea de antrenament pentru copii
Copiii par a fi mașinării cu energie nesfârșită, astfel că adesea, părinții îi înscriu la diferite activități fizice, în speranța că “zăcământul” de energie se va consuma în mod sănătos. Pentru ca cei mici să primească susținerea necesară la nivelul solului și să-și poată desfășura activitatea în deplin confort, trebuie să știm cum alegem sneakersii pentru copii. În rândurile ce urmează vei afla tot ce trebuie să iei în considerare atunci când achiziționezi încălțăminte de antrenament pentru copii.
Citeste mai mult ►