marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Record pentru Two and a Half Men: cel mai vizionat episod din istorie. 28 de milioane de americani s-au uitat la Ashton Kutcher!

Presa nu a lovit prea tare in Ashton Kutcher dupa primul episod din noul sezon al sitcom-ului  Doi barbati si jumatate , insa fanii au fost nemilosi cu actorul. 28 de milioane de americani s-au uitat luni seara la debutul sezonului 9, dar nu au fost prea fericiti de ce au vazut.

Record pentru Two and a Half Men: cel mai vizionat episod din istorie. 28 de milioane de americani s-au uitat la Ashton Kutcher!

Cum era de asteptat canalul TV CBS a fost pe val cu mult asteptatul sezon din  Doi barbati si jumatate : 28 de milioane de americani au fost cu ochii pe Ashton Kutcher mai mult gol decat imbracat la debut, asta inseamna un raiting de 10.5 pe un segment demografic de 18-49 ani. A fost cel mai urmarit show din SUA  in aceasta toamna si cea mai vizionata premiera de sezon de 6 ani incoace pentru CBS si episodul cu cea mai mare audienta din istoria serialului ( difuzat in SUA de 8 ani)


Vezi aici imagini din primul episod Two and a half men cu Ashton Kutcher!

Multi raman sceptici si anunta cifre mai joase pentru urmatoarele episoade. Ashton Kutcher trebuie sa munceasca mai mult ca sa fie amuzant a scris New York Daily News. Pentru fanii serialului Doi barbati si jumatate, Ashton Kutcher nu s-a ridicat insa la inaltimea lui Charlie Sheen  care a reusit in aceeasi seara cea mai mai audienta din istoria unui alt show - Comedy Central cu episodul - Comedy Central’s Roast of Charlie Sheen care a adunat luni seara pe toata perioada difuzarii ei - 10 milioane de telespectatori.


Pentru Charlie Sheen lucrurile par sa mearga de minune. Site-ul TMZ scrie ca actorul va primi peste 100 de milioane de dolari de la Warner Bros. in urma procesului intentat de actorul de 46 de ani.



Cine este mai bun in Two and a Half Men (233 voturi)
Ashton Kutcher
17.60%
Charlie Sheen
82.40%

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies