marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Toata America s-a uitat la noul sezon din Two and a Half Men. Vezi ce reactie a avut Charlie Sheen dupa primul episod

Aseara, postul american de televiziune CBS a difuzat primul episod din cel de al noulea sezon din serialul Two and a Half Men.

Toata America s-a uitat la noul sezon din Two and a Half Men. Vezi ce reactie a avut Charlie Sheen dupa primul episod

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

Momentul a fost mult asteptat, in special pentru ca episodul de aseara a marcat prima aparitie a lui Ashton Kutcher in serial. Primele estimari anunta raitinguri de senzatie.


Cand a fost anuntat numele lui Kutcher pentru proiect, aproape toata presa a ras iar fanii au fost extrem de dezamagiti, toti mentionand faptul ca fara Charlie Sheen serialul nu mai inseamna nimic.


Charlie Sheen va incasa 100 de milioane de dolari pentru ca a fost dat afara din Two and a Half Men


Dar, surpriza de proportii: dupa ce au vazut primul episod cu Ashton Kutcher, in care are loc inmormantarea lui Charlie, cei din presa americana au fost incantanti de ceea ce au vazut.


In debutul sezonului 9, dupa ce afla ca a fost cu alta femeie, Rose se razbuna pe Charlie si il arunca in fata metroului. Inmormantarea lui Charlie este cea care deschide episodul. Tanarul miliardar, dar cu inima franta, Walden Schmidt, personajul lui Kutcher, intra in scena in momentul in care achizitioneaza casa in care locuia Charlie.


Cei de la USA Today i-au laudat pe Kutcher si colegul sau, Jon Cryer, pentru "abilitatea lor de a face glume deocheate si cu tenta sexuala fara a fi penibili".

"Schimbarea este intotdeauna grea, dar in acest caz a fost mai mult decat buna. Chiar daca exista o modalitate de a reinventa personajul lui Charlie Sheen, nu cred ca acesta ar fi rezistat prea mult. Arata mult prea fara vlaga ca sa  mai ajunga la nivelul zilelor lui bune. Ashton Kutcher aduca mult mai multa energie serialului."

"Two and Half Men nu este niciodata prea amuzant, prea ciudat sau prea obraznic iar prezenta lui Kutcher nu este deloc deranjanta" au spus cei de la Washington Post.


Charlie Sheen si Ashton Kutcher s-au intalnit pentru prima data fata in fata. Vezi ce reactie au avut cei doi!
 

"Sa umpli golul lasat de Charlie Sheen este o treaba extrem de grea, dar Kutcher s-a descurcat mai mult decat admirabil"  au spus cei de The Chicago Sun-Times.

Insa reactia cea mai asteptata a fost cea a lui Charlie Sheen, care a scris pe contul sau de Twitter: " Sunt inconjurat de prieteni si ma uit la primul episod cu Kutcher. Este ciudat, dar amuzant. Pana acum, am ras o gramada. Misto..."

Iata ce a zis Ashton Kutcher despre cum a ajuns sa joace in Two and a Half Men si despre rolul lui Charlie Sheen, care a facut celebru acest serial.



Sursa foto: CBS.com


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies