marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Red 2, prima imagine: uite cum arata Bruce Willis si John Malkovich in continuarea succesului din 2010

Echipa de producatori a filmului Red 2 a lansat prima imagine oficiala din continuarea povestii de succes din 2010.

Red 2, prima imagine: uite cum arata Bruce Willis si John Malkovich in continuarea succesului din 2010

Revista Entertainment Weekly ii arata pe Bruce Willis, Mary-Louise Parker si John Malkovich in prima imagine din Red 2. RED din 2010 este un film inspirat dupa o banda desenata cult de Warren Ellis si Cully Hamner, care se pare ca avut ceva succes de vreme ce producatorii s-au gandit la o continuare.

Sequelul nu mai este regizat de Robert Schwentke ci de Dean Parsiot (Fun with Dick and Jane, Galaxy Quest) dar scenaristii Eric Hoeber si Joe Heber au ramas aceiasi.

Primul film a mizat foarte mult pe distributie asa ca, in mare, au pastrat-o: Bruce Willis, John Malkovich, Mary-Louise Parker si Helen Mirren dar au intrat in peisaj si personaje noi interpretate de Anthony Hopkins, Catherine Zeta-Jones, Neal McDonough si coreeanul Byun-Hun Lee.

De data aceasta echipa de fosti agenti CIA calatoreste prin Europa iar pensionarii vor avea probabil de infruntat tot felul de personaje cu planuri malefice. Filmarile au debutat in aceasta toamna, urmand ca pelicula sa aiba premiera pe 2 august 2013.

 

Nu se stie inca ce rol va avea Catherine Zeta-Jones, insa actrita s-a transformat pe platouri in aceasta vara intr-o versiune a Angelinei Jolie in Salt.

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies