marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Regé-Jean Page din serialul Bridgerton va fi, pe crane, noul Muhammad Ali

Ar putea fi chiar următorul James Bond, dar până atunci va apărea în seria „Excellence: 8 Fights“.

Regé-Jean Page din serialul Bridgerton va fi, pe crane, noul Muhammad Ali
Deși a părăsit cu scandal distribuția popularului serial „Bridgerton“ de pe Netflix, Regé-Jean Page a devenit peste noapte un star foarte căutat, el apărând acum în reclame pentru Armani și Longines și propunându-i-se unul dintre cele mai râvnite personaje, fostul pugilist Muhammad Ali, pe a cărui poveste a mizat cândva și Will Smith că îi va aduce un mult dorit premiu Oscar.
 
Tânărul de 34 de ani îl va interpreta pe legendarul boxer în seria „Excellence: 8 Fights“, despre viaţa lui Muhammad Ali bazată pe biografia „Ali: A Life de Jonathan Eig“. Mai trebuie spus că, după ce s-a lansat într-o producție comercială, care a prins foarte bine la publicul feminine, acum va fi în compania lui Morgan Freeman, care creditează calitatea miniseriei biografice.
 
Să fie, oare, Regé-Jean Page următorul Agent 007? Încă nu s-au aruncat zarurile pentru cel care va prelua ștafeta de la Daniel Craig în franciza „James Bond“, dar Regé e, totuși, unul dintre favoriți. 



 

Până atunci, însă, fanii îl mai pot vedea și în fantasy-ul de acţiune „Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves“, cu Chris Pine și Hugh Grant și care are premiera pe 31 martie.
 
FOTO: Instagram

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies