marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Regele exploziilor: regizorul Michael Bay a lansat imagini spectaculoase de la filmarile Transformers: Age Of Extinction, cum arata noile staruri

Michael Bay a lansat o noua imagine de la filmarile Transformers: Age Of Extinction. Imaginea este caracteristica stilului sau si demonstreaza ca nu degeaba este numit regele exploziilor. La scurt timp, regizorul a publicat si o imagine cu noile staruri, inclusiv Mark Wahlberg, dar si frumoasa Nicola Peltz.

Regele exploziilor: regizorul Michael Bay a lansat imagini spectaculoase de la filmarile Transformers: Age Of Extinction, cum arata noile staruri


Michael Bay iubeste exploziile si femeile frumoase, doua caracteristici care nu lipsesc din niciun film de-al sau. Transformers: Age Of Extinction, primul film din noua serie, se anunta la fel de spectaculos, tinand cont si de noua imaginile pe care le-a publicat-o regizorul pe site-ul sau.

Una dintre imagini  il infatiseaza chiar pe regizor, manuind camera, in mijlocul unei explozii, intr-o zona de razboi.  Regizorul pastreaza aura de mister asupra actiunii din noul sau film, insa a declarat ca "va fi o cursa desprinsa din Iad", deci amatorii de efecte speciale, explozii si curse cu masini super tehnologizate pot sta linistiti, pentru ca vor avea de toate de vazut in Transformers 4.

 

 

 

 

Intre timp, Wahlberg  il va inlocui pe actorul american, Shia LaBeouf. Producatorii au postat si doua clipuri in care arata cum transforma orasul Detroit intr-unul chinez, ca apoi sa-l distruga din temelii. Actorul apare in prima imagine alaturi de Nicola Peltz, viitoarea actrita principala din film.


Desi este numai pachetele de muschi, Wahlberg pare sa fi slabit un pic pentru acest rol si nu isi mai arata muschii sai supradimensionati pe care ii avea cu un an in urma in Pain and Gain, film regizat tot de Michael Bay.


 


Transformers 4
, scris de Ehren Kruger si regizat de acelasi Michael Bay ii aduce pe tinerii actori Nicola Peltz  (17 ani) si Brenton Thwaites (22 de ani) in rolurile principale. Jack Reynor  va fi  pilot de curse,  Nicola Peltz o va interpreta pe fiica lui Mark Wahlberg, in timp ce Brenton Thwaites va fi iubitul acesteia.


Din distributie vor mai face parte si Sophia Myles,  Peter Cullen  care il va interpreta pe Optimus Prime, Kelsey Grammer care va interpreta un rol negativ si Stanley Tucci. Productia Transformers 4 va fi lansata  pe 29 iunie 2014.

 

Mark Wahlberg si Nicola Peltz


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies