marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Regizorul de la Harry Potter va reface The Troll Hunter!

Ce fac europenii, americanii o pot face mai bine! Asta pare sa fie trendul momentului in filme. Povestea din The Troll Hunter, filmul norvegianului  André Øvredal,  va fi recreata de Chris Columbus.

Regizorul de la Harry Potter va reface The Troll Hunter!

Regizorul primelor doua parti din seria Harry Potter - Chris Columbus - a fost impresionat de povestea trolilor si a cumparat drepturile pentru film.

Varianta originala de la The Troll Hunter a lui André Øvredal  a fost lansata acum cateva zile in SUA. De ce se face un remake la un film la care oamenii nici nu au apucat bine sa vada originalul?

"Acest film este o experienta coplesitoare. Din punct de vedere vizual sunt scene in acest film pe care americanii nu le-au vazut niciodata" a declarat Chris Columbus.

Filmul spune povestea unui grup de studenti care investigheaza o serie de crime misterioase facute de ursi, dar afla ca sunt lucruri mult mai periculoase pe cale sa se intimple. Ei incep sa urmareasca un misterios vinator de troli.

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies